میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

دژپسند: جزئیات پرونده ۲ میلیارد دلاری در دولت یازدهم به اطلاع قوه قضاییه رسیده بود

کد خبر: ۹۳۷۲۲۱
| |
2661 بازدید

وزیر اقتصاد گفت: طیب‌نیا وزیر اقتصاد دولت یازدهم، موضوع پرونده دو میلیارد دلاری را به تفصیل و با شرح نکات به قوه قضاییه منعکس کرده بود.

به گزارش ایسنا، فرهاد دژپسند در حاشیه جلسه امروز هیات دولت درباره پرونده ۲ میلیارد دلاری که رئیس‌جمهور در سخنرانی خود در یزد به آن پرداخت، اظهار کرد: در آن مقطع (دولت نهم) برای ما مهلتی 10 ماهه برای نقد کردن این پول وجود داشت و همچنین مسئولان اطلاع داشتند که اگر پول را نقد نکنند، ممکن است این پول  مسدود شود. نقد اصلی این است که چرا در آن مهلت، اقدامی برای نقد کردن این پول انجام نشده است؟

وی ادامه داد: این پرونده در سه سال قبل در شورای عالی امنیت ملی مطرح و کمیته‌ای تشکیل شد و طیب‌نیا وزیر اقتصاد دولت یازدهم، موضوع را به تفصیل و با شرح نکات به قوه قضاییه منعکس  و مدارک لازم را به این قوه ارائه کرده بود.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا از سهمیه بندی جدید بنزین رضایت دارید؟
الی گشت