ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

تشکیل هیات نظارت بر سازمان زندان‌ها

سخنگوی کمیسیون قضایی مجلس از مخالفت این کمیسیون با انتزاع سازمان زندان‌ها از قوه قضائیه خبر داد و گفت: بر اساس مصوبه امروز مقرر شد هیاتی برای نظارت بر سازمان زندان‌ها تشکیل شود.
کد خبر: ۹۳۶۹۳۱
| |
3787 بازدید
تشکیل هیات نظارت بر سازمان زندان‌ها
به گزارش تابناک به نقل از خانه ملت، حسن نوروزی در تشریح دستور کار امروز سه شنبه، ۲۱ آبان ماه (کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس شورای اسلامی از بررسی و تصویب سه ماده از لایحه حمایت از مالکیت ادبی و هنری خبر داد و گفت: ماده ۷۹ تا ۸۱ لایحه توسط نمایندگان بررسی و تصویب شد.

سخنگوی کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس شورای اسلامی افزود: بر اساس مصوبه امروز اگر صوتی یا تصویری برای عموم پخش شود پدیدآورنده آن اثر حتی اگر اثر خود را به شخص دیگری فروخته باشد می‌تواند حق پخش دریافت کند و همچنین بر اساس مصوبه دیگر؛ حقوق آثاری که توسط سازمان صدا و سیما تولید و پخش و بازپخش و همچنین فروخته می‌شوند، به طور کامل در اختیار رسانه ملی است.

وی از بررسی طرح انتزاع سازمان زندان‌ها از قوه قضائیه و الحاق آن به وزارت کشور در نشست امروز خبر داد و گفت: موضوع انتزاع مورد مخالفت نمایندگان قرار گرفت، اما مقرر شد مانند صدا و سیما هیاتی برای نظارت بر سازمان زندان‌ها تشکیل شود.

نماینده مردم رباط کریم و بهارستان یادآور شد: همچنین قرار شد کارگروهی تشکیل و نحوه و چگونگی تشکیل هیات نظارت را بررسی کند.

وی از حضور مسئولان و کارشناسانی از سازمان زندان ها، دادگستری، قوه قضائیه، نیروی انتظامی و مرکز پژوهش‌های مجلس در این نشست خبر داد.
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
در صورت اسارت سربازان آمریکایی، از ازای چه معاوضه شوند؟
آخرین اخبار