صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش

یک گام تا نهایی شدنِ «منع بازداشت محکومین مهریه»

رئیس کمیسیون قضایی مجلس از مصوبه این کمیسیون برای ممنوعیت بازداشت و حبس محکومین مالی در مورد عدم پرداخت مهریه خبر داد.
کد خبر: ۹۳۶۵۹۶
| |
5753 بازدید
به گزارش تابناک به نقل از فارس، الهیار ملکشاهی نماینده مردم کوهدشت در مجلس شورای اسلامی با اشاره به نشست امروز کمیسیون قضایی مجلس گفت: در جلسه امروز چهار ماده لایحه اصلاح قانون تجارت اعاده شده از صحن علنی مجلس به کمیسیون مورد بررسی قرار گرفت و اصلاحات لازم در مورد آن انجام شد.

وی افزود: همچنین در این جلسه طرح مجازات توهین‌کنندگان به ادیان و مذاهب پذیرفته در قانون اساسی بررسی و یک ماده از آن به تصویب اعضای کمیسیون رسید.

رئیس کمیسیون قضایی مجلس اظهار داشت: براساس مصوبه امروز کمیسیون توهین‌کنندگان به ادیان و مذاهب پذیرفته شده در قانون اساسی به حبس بین ۲ تا ۵ سال و پرداخت جریمه نقدی بین ۸ تا ۱۸ میلیون تومان و یا یکی از این دو مورد محکوم خواهند شد.

ملکشاهی خاطرنشان کرد: علاوه بر این در جلسه امروز اعضای کمیسیون کلیات طرحی را تصویب کردند که دستگیری و حبس محکومین مسائل مالی در مورد عدم پرداخت مهریه را ممنوع کرده است.
تور کیش
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # مذاکرات ایران و آمریکا # ناو آبراهام لینکلن
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات
آخرین اخبار