اتحادیه عرب خواستار توافق در عراق شد

«احمد ابوالغیط» دبیرکل اتحادیه عرب روز دوشنبه اعلام کرد که توافق میان تظاهرکنندگان عراقی و مقام‌های این کشور تنها راه برای خروج از ناآرامی‌ها است.
کد خبر: ۹۳۶۵۹۴
|
۲۰ آبان ۱۳۹۸ - ۲۱:۲۱ 11 November 2019
|
3692 بازدید
به گزارش تابناک به نقل از ایرنا، یک مقام در اتحادیه عرب در بیانیه‌ای اعلام کرد: ابوالغیط ملاحظات دولت عراق درخصوص لزوم کنترل شرایط و جلوگیری از وقوع هرج و مرج را درک می‌کند؛ اما همزمان در خصوص تداوم خشونت و نبود چشم‌انداز مشخصی برای پایان خونریزی در این کشور نگران است.

بر اساس این گزارش، دبیرکل اتحادیه عرب همچنین ابراز امیداواری کرده که عراق وارد هرج و مرج بیشتر نشود.

ابوالغیط همچنین دخالت‌ها و فشار‌های خارجی بر عراق را موضوعی مردود دانسته که باعث پیچیدگی بیشتر شرایط می‌شود.

وی همچنین تاکید کرد که اتحادیه عرب در کنار عراق برای عبور از این مرحله سخت بوده و آماده کمک به این کشور است.

۲۵ اکتبر (سوم آبان) دور دوم اعتراضات در عراق آغاز شد و دولت تاکنون با وجود پذیرش اغلب پیشنهادات برای اصلاحات ساختاری و قانونی، ارائه بسته‌های اقتصادی، صدور دستورالعمل‌های مختلف نتوانسته است، آرامش را به کشور بازگرداند.

مرحله نخست اعتراضات مردم عراق روز اول اکتبر (۹ مهرماه) ابتدا با درخواست مبارزه با فساد و انجام اصلاحات اقتصادی و گسترش خدمات عمومی آغاز، اما رفته رفته مطالبات سیاسی به آن اضافه شد
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # کالابرگ # حقوق بازنشستگان # انفجار بندرعباس
نظرسنجی
توافق نهایی ایران و آمریکا تا چه زمانی انجام می شود؟
الی گشت