ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

موافقت دادگاه عالی اسرائیل با استرداد هکر روسی به آمریکا

دادگاه عالی رژیم صهیونیستی امروز(یکشنبه) با صدور حکمی استرداد هکر روسی به ایالات متحده را تایید کرد.
کد خبر: ۹۳۶۲۰۷
| |
2563 بازدید

دادگاه عالی رژیم صهیونیستی امروز(یکشنبه) با صدور حکمی استرداد هکر روسی به ایالات متحده را تایید کرد.

به گزارش ایسنا، به نقل از سایت روسیا الیوم، دادگاه عالی رژیم صهیونیستی با صدور این حکم، درخواست الکسی بورکوف، شهروند و هکر روسی برای بازگشت به کشورش جهت سپری کردن دوره مجازات احتمالی‌اش در زندان را رد کرده است.

برخی رسانه ها معتقدند، پرونده بورکوف با پرونده "ناما ایساخار"، اسرائیلی بازداشت شده توسط نیروهای امنیتی روسیه مرتبط است.

دادگاه عالی روسیه پس از بازداشت ایساخار  ۲۶ ساله در فرودگاه مسکو که با خود ۹ کیلوگرم موادمخدر به همراه داشت، او را به هفت سال زندان محکوم کرد.

بورکوف دسامبر ۲۰۱۵ با درخواست مقامات آمریکایی به اتهام ارتکاب جرایم اینترنتی در فرودگاه تل آویو بازداشت شد و روسیه خواهان استرداد وی به مقامات این کشور است.

پیشتر، سخنگوی وزیر دادگستری اسرائیل در بیانیه‌ای ضمن اعلام استرداد بورکوف به آمریکا اعلام کرد، این تصمیم بعد از بحث و گفتگوهای عمیق با احزاب مختلف که در میان آن‌ها بازیگران سیاسی و قضایی نیز به چشم می‌خورند، تایید شده است.

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟