حضور کروز با داخلی سازی قطعات پیشرفته در چهاردهمین نمایشگاه قطعات خودرو
کروز به عنوان بزرگترین تولید کننده قطعات خودرو در چهاردهمین نمایشگاه بین المللی قطعات، لوازم و مجموعه های خودرو حضور خواهد یافت. این نمایشگاه از 18 لغایت 21 آبان ماه از ساعت 9 الی 17 در محل دایمی نمایشگاه های بین المللی تهران برگزار می شود. کروز در سالن 35 نمایشگاه بین المللی تهران پذیرای علاقمندان به صنعت قطعه سازی کشور خواهد بود.
کد خبر: ۹۳۴۸۲۵
| | 5998 بازدید

چهاردهمین نمایشگاه بین المللی قطعات، لوازم و مجموعه های خودرو از شنبه 18 آبان 98 آغاز به کار خواهد کرد.
به گزارش تابناک اقتصادی؛ شرکت صنایع تولیدی کروز به منظور عرضه محصولات جدید، توسعه صادرات، افزایش سطح داخلی سازی قطعات و در نهایت کمک به اشتغال و رونق تولید در نمایشگاه بین المللی قطعات، لوازم و مجموعه های خودرو حضور خواهد یافت.
گفتنی است کروز در این نمایشگاه محصولات و قطعات پیشرفته خودرو را که به تولید داخل رسیده است را در معرض دید بازدیدکنندگان قرار ميدهد.
چهاردهمین نمایشگاه بین المللی قطعات، لوازم و مجموعه های خودرو از 18 لغایت 21 آبان ماه سال جاری به مدت 4 روز از ساعت 9 الی 17 در محل دایمی نمایشگاه های بین المللی تهران برگزار می شود. شرکت صنایع تولیدی کروز در سالن 35 پذیرای علاقمندان به صنعت قطعه سازی کشور خواهد بود.
گزارش خطا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟




