میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

«زنگ استکبارستیزی» در مدارس سراسر کشور به صدا درآمد

کد خبر: ۹۳۴۶۸۰
| |
4140 بازدید

هم‌زمان با روز ملی مبارزه با استکبار و روز دانش‌آموز، «زنگ استکبارستیزی» در مدارس سراسر کشور طنین‌انداز شد.

به گزارش فارس، همزمان با روز ملی مبارزه با استکبار و روز دانش‌آموز، «زنگ ملی مبارزه با استکبار جهانی» در مدارس سراسر کشور طنین‌انداز شد؛ زنگ نمادین استکبارستیزی نیز توسط یک دانش‌آموز و محسن حاجی‌میرزایی وزیر آموزش و پرورش در دبیرستان دخترانه دوره اول علی‌اکبر داور به صدا درآمد.

عبدالرضا فولادوند مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران در این مراسم با اشاره به اینکه امروز ۳ حادثه بزرگ را مرور می‌کنیم، اظهار کرد: این سه رویداد مهم شامل «سالروز تبعید حضرت امام خمینی (ره) به ترکیه (13 آبان سال 1343 هجری شمسی)»، «کشتار دانش‌آموزان توسط رژیم پهلوی (13 آبان 1357 -روز دانش‌آموز)» و «حرکت انقلابی تسخیر لانه جاسوسی آمریکا در تهران توسط دانشجویان پیرو خط امام خمینی (ره) بنیانگذار کبیر جمهوری اسلامی ایران» است.

وی ادامه داد: ۳۶ هزار شهید دانش‌آموز و ۵ هزار شهید معلم، نشان از انقلابی بودن آموزش و پرورش است.

گفتنی است بر اساس مصوبه هشتصد و پنجاه و چهارمین جلسه شورای عالی آموزش و پرورش، نواختن زنگ مناسبت‌های ملی ـ اسلامی در مدارس کشور ساماندهی شد که مقرر شد در طول سال تحصیلی فقط 3 زنگ خاص به صورت هم‌زمان در مدارس کشور در 3 مناسبت آغاز سال تحصیلی و گرامیداشت دفاع مقدس (اول مهر)، روز دانش‌آموز و استکبارستیزی (13 آبان) و زنگ انقلاب اسلامی (12 بهمن) نواخته شود.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات