تعداد بازدید : 264
کد خبر:۹۳۳۶۳۰
کد خبر:۹۳۳۶۳۰
4488 بازدید
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۰ | ۱۳۹۸/۰۸/۱۱
02 November 2019
ته چین؛

طرز تهیه ساندویچ گوشت گوساله با سس اسفناج

برای درست کردن ساندویچ گوشت گوساله باید ابتدا گوشت را به شکل بسیار باریک برش بزنید سپس به این گوشت باریک آرد سوخاری زده و سرخ می‌شود اما آنچه این ساندویچ را متفاوت می‌کند این است که به جای کاهو از اسفناج پخته شده به عنوان فیلینگ استفاده می‌شود. طعم اسفناج در کنار پنیر موازرلا به اندازه‌ای غنی است که ساندویچ به سس نیاز نداشته باشد.
گزارش خطا
ارسال نظر سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.