ته چین؛
طرز تهیه ساندویچ گوشت گوساله با سس اسفناج
برای درست کردن ساندویچ گوشت گوساله باید ابتدا گوشت را به شکل بسیار باریک برش بزنید سپس به این گوشت باریک آرد سوخاری زده و سرخ میشود اما آنچه این ساندویچ را متفاوت میکند این است که به جای کاهو از اسفناج پخته شده به عنوان فیلینگ استفاده میشود. طعم اسفناج در کنار پنیر موازرلا به اندازهای غنی است که ساندویچ به سس نیاز نداشته باشد.
گزارش خطا
پسندها:
۰
برچسبها:
ته چین آشپزی ویدیو گوساله گوشت گوساله ساندویچ ساندویچ گوشت گوساله ساندویچ گوساله سس سس اسفناج Crispy Veal Scallopini Sandwich اخبار مرتبط