سفیر کره جنوبی در ایران؛ عاشق کله پاچه و سیرابی!
تعداد بازدید : 264
کد خبر:۹۳۳۶۳۰
کد خبر:۹۳۳۶۳۰
4585 بازدید
ته چین؛

طرز تهیه ساندویچ گوشت گوساله با سس اسفناج

برای درست کردن ساندویچ گوشت گوساله باید ابتدا گوشت را به شکل بسیار باریک برش بزنید سپس به این گوشت باریک آرد سوخاری زده و سرخ می‌شود اما آنچه این ساندویچ را متفاوت می‌کند این است که به جای کاهو از اسفناج پخته شده به عنوان فیلینگ استفاده می‌شود. طعم اسفناج در کنار پنیر موازرلا به اندازه‌ای غنی است که ساندویچ به سس نیاز نداشته باشد.
گزارش خطا
نظرسنجی
کدام کالا را نسبت به قبل کمتر مصرف می‌کنید؟