میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

آبگرفتگی ۱۰۰ نقطه مهم در تهران

کد خبر: ۹۳۲۷۳۰
| |
5684 بازدید
|
۲

به گفته سردار مهماندار، بیش از ۱۰۰ نقطه مهم در تهران دچار آبگرفتگی شده است و در بزرگراه‌های تهران ترافیک گزارش شده است.

به گزارش «تابناک» به نقل از میزان، سردار محمدرضا مهماندار رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ گفت: بارندگی‌های تهران از شب گذشته شدت گرفته و همچنان ادامه دارد. امروز بین التعطیلی است و بار ترافیکی کم حجمی شاهد بودیم، اما به دلیل آبگرفتی در برخی نقاط شهر، ترافیک پرحجم و سنگینی ایجاد شد.

وی افزود: بیش از ۱۰۰ نقطه مهم در تهران دچار آبگرفتگی شده است، اما خدمات شهرداری تهران از صبح زود خدمات خود را آغاز کرده اند برای برطرف کردن مشکلات تلاش می‌کنند.

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ با اشاره به مناطقی که دچار آبگفرتگی شده اند، افزود: جاده قدیم تهران-کرج، محدود کفش ملی در هر دو طرف، بزرگراه آزادگان مسیرجنوب به شمال لاین کندرو ورودی جاده قدیم کرج، آزادراه تهران- کرج مسیر شرق به غرب وردی آزادگان جنوب و بزرگراه شهید لشگری در هر دو مسیر در محدوده وردآباد دچار آبگرفتگی و ترافیک سنگین هستند.

سردار مهماندار ادامه داد: در بزرگراه‌های شهید حکیم، شهید همت، شهید بابایی، شهید زین الدین، شهید نواب و امام علی و بزرگراه تهران-کرج و جاده مخصوص کرج ترافیک سنگین گزارش شده است.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۴
انتشار یافته: ۲
مدرسی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۳۲ - ۱۳۹۸/۰۸/۰۴
سریعا در هر معبری یک تا دو بسته بیسکویت ساقه طلایی بیندازید.
بسته ها را هم قبلش باز کنید...
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۰۴ - ۱۳۹۸/۰۸/۰۴
لودگی همیشه باید خودشو نشون بده.
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات