احتمال تأسیس پایگاه نظامی روسیه در آفریقای مرکزی

در حالی که روسیه به تازگی میزان نشست همکاری‌های مشترک با کشور‌های قاره آفریقا بوده است، حال «فائوستین آرچانگ توادرا» رئیس‌جمهور آفریقای مرکزی در سخنانی از احتمال میزبانی از نخستین پایگاه نظامی روسیه در آفریقا خبر داده است.
کد خبر: ۹۳۲۶۰۸
| |
5592 بازدید
جمهوری آفریقای مرکزی خواستار خرید گسترده تسلیحات و تجهیرات نظامی روسی از مسکو شده است و از احتمال تاسیس پایگاه نظامی روسیه خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از گاردین، در حالی که روسیه به تازگی میزان نشست همکاری‌های مشترک با کشور‌های قاره آفریقا بوده است، حال «فائوستین آرچانگ توادرا» رئیس‌جمهور آفریقای مرکزی در سخنانی از احتمال میزبانی از نخستین پایگاه نظامی روسیه در آفریقا خبر داده است.

توادرا در این ارتباط گفته است که وزرای دفاع روسیه و آفریقای مرکزی درباره ساخت پایگاه نظامی مشترک مذاکراتی را دنبال کرده‌اند.

رئیس جمهور آفریقای مرکزی همچنین از روسیه خواسته است تا محموله‌ای از تسلیحات پیشرفته را در اختیار ارتش این کشور قرار دهد.

اجلاس سران روسیه ـ آفریقا روز پنجشنبه در شهر بندری سوچی روسیه در ساحل دریای سیاه به پایان رسید.

در «نشست سران روسیه – آفریقا» که برای نخستین بار در کنار دریای سیاه برگزار شد، ولادیمیر پوتین، رئیس جمهوری روسیه، میزبان ۴۷ تن از روسای جمهوری و نخست وزیران کشور‌های آفریقایی بود.

در همین ارتباط نیز رسانه‌ها از «استقبال حداکثری روسیه از آفریقا» نوشتند وعلاوه بر سران و رهبران سیاسی کشور‌های آفریقایی، همچنین بیش از ده هزار تن از تجار روسی و آفریقایی در این نشست شرکت کردند.
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت