ته چین؛
تکنیک روشن کردن دوباره زغال روی گریل
اتفاقی که ممکن است تجربه گریل کردن هرکسی را خراب کند خاموش شدن زغالها پیش از اتمام پخت گوشت و سبزیجات است. جایگزین کردن زغال در این شرایط بدون استفاده از تنوره باعث میشود که گوشت طعم آتش زنه بگیرد و حرارت نامناسب باعث سوختن آن شود. تنوره ابزاری است برای آماده کردن زغال که روش کار با آن را میتوانید در ویدیو تابناک با زیرنویس فارسی ببینید.
گزارش خطا
پسندها:
۰
برچسبها:
آشپزی ویدیو فیلم روشن کردن گریل دوباره روشن کردن گریل روشن کردن ذغال دوباره روشن کردن ذغال روشن کردن زغال دوباره روشن کردن زغال How to Relight BBQ Charcoal 