ته چین؛

تکنیک روشن کردن دوباره زغال روی گریل

کد خبر: ۹۳۱۹۱۰
تاریخ انتشار: ۰۱ آبان ۱۳۹۸ - ۱۵:۰۰ 23 October 2019
تعداد بازدید : 1739
کد خبر: ۹۳۱۹۱۰
|
۰۱ آبان ۱۳۹۸ - ۱۵:۰۰ 23 October 2019
|
10184 بازدید
بازدید 10184
اتفاقی که ممکن است تجربه گریل کردن هرکسی را خراب کند خاموش شدن زغال‌ها پیش از اتمام پخت گوشت و سبزیجات است. جایگزین کردن زغال در این شرایط بدون استفاده از تنوره باعث می‌شود که گوشت طعم آتش زنه بگیرد و حرارت نامناسب باعث سوختن آن شود. تنوره ابزاری است برای آماده کردن زغال که روش کار با آن را می‌توانید در ویدیو تابناک با زیرنویس فارسی ببینید.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

نظرسنجی
توافق نهایی ایران و آمریکا تا چه زمانی انجام می شود؟