مدیرعامل قبلی پرسپولیس، سرپرست فدراسیون شد

کد خبر: ۹۳۰۶۷۷
| |
4899 بازدید
|
۱

عضو هیات مدیره باشگاه پرسپولیس در کمال تعجب در حکمی جدید و شگفت انگیز از سوی سلطانی فر ، سرپرست فدراسیون دوومیدانی شد.

به گزارش تابناک ورزشی،  وزیر ورزش و جوانان مدیرعامل پیشین و عضو کنونی هیات مدیره باشگاه پرسپولیس را به عنوان سرپرست فدراسیون دوومیدانی منصوب کرد. مشخص نیست این حکم براساس کدام سوابق و شایستگی ها به عرب اعطا شده است. به نقل از پایگاه خبری وزارت ورزش و جوانان، مسعود سلطانی‌فر در حکمی ایرج عرب را به عنوان سرپرست فدراسیون دوومیدانی منصوب کرد. هنوز مشخص نیست که آیا ایرج عرب از سرپرستی هوس ریاست دوومیدانی هم به سرش می زند یا خیر؟

در بخشی از این حکم شوکه کننده برای مدیرعامل قبلی قرمزها آمده است: شایسته است ضمن انجام امور جاری فدراسیون در اسرع وقت نسبت برگزاری مجمع انتخاباتی فدراسیون اقدام کند. عرب هم اکنون عضو هیات مدیره باشگاه پرسپولیس است.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
کیاراز
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۰۹ - ۱۳۹۸/۰۷/۲۸
اگه فکر کنی خود سلطانی فر چطور وزیر شده دیگه تعجب نمیکنی !!!
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت