ستاد اربعین: مردم نذر آب کنند

کمبود آب بسته‌بندی در مرز‌های خوزستان

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خوزستان گفت: مشکلی در تامین آب آشامیدنی برای موکب‌ها و زائران در مرز‌ها وجود ندارد، اما با کمبود آب بسته بندی مواجه هستیم.
کد خبر: ۹۲۹۰۷۹
| |
5210 بازدید
کمبود آب بسته‌بندی در مرز‌های خوزستان
به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا، صادق حقیقی پور افزود: مشکلی در شبکه توزیع آب شهر‌های منتهی به مرز‌های چذابه و شلمچه وجود ندارد و موکب داران برای طبخ غذا و نظافت از آب آشامیدنی استفاده می‌کنند.

وی اظهار داشت: باتوجه به ذائقه زائران، حدود ۶ میلیون آب بسته بندی توسط ستاد عتبات عالیات توزیع شده است، اما درحال حاضر آب بسته بندی برای خرید و توزیع در مرز‌ها وجود ندارد.

حقیقی پور بیان کرد: در مرز شلمچه به دلیل حضور زائران خارجی، یک دستگاه بسته بندی آب آشامیدنی وجود دارد که با استفاده از آن آب بسته بندی در اختیار زائران قرار می‌گیرد.

وی ادامه داد: مشکل تامین آب از سمت عراق وجود دارد به همین دلیل تاکنون ۳۶ تانکر آب به این کشور ارسال شده و ۱۵ دستگاه تانکر دیگر نیز فرستاده می‌شود.

رییس کمیته تغذیه، اسکان و جذب مشارکت‌های مردمی ستاد اربعین خوزستان نیز به افزایش پنج تا ۶ برابری جمعیت زائران اربعین در مرز‌های شلمچه و چذابه نسبت به اربعین پارسال اشاره کرد و گفت:برای تامین آب آشامیدنی زائران بامشکل روبرو هستیم و از هموطنان تقاضا داریم نذر آب کنند.
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟
الی گشت