بازدید 25518
دومین جلسه محاکمه گروه عظام؛

ایروانی: برای دور زدن تحریم‌ها، رشادت‌ها که به خرج ندادم/ تنها شاکی ما معاونت اقتصادی اطلاعات سپاه است/ توضیح قاضی درباره قراردادهای متهم با همسر یک مدیر و دختر مدیر دیگر/ نصیحت صلواتی به متهم/ فرار متهم ردیف چهارم با دستور ایروانی

ایروانی بیان کرد: برای ۴ هزار تن مستقیم و ۳۰ هزار تن غیر مستقیم اشتغالزایی و از خروج ۳۵۰ میلیون دلار کشور جلوگیری کرده‌ایم. همچنین ساخت مجموعه‌های گردشگری و رفاهی از جمله اقدامات ما بوده که البته برخی رسانه‌ها کار‌های خیر ما را پوششی برای اقدامات خلاف دانسته‌اند.
کد خبر: ۹۲۷۸۹۸
تاریخ انتشار: ۱۳ مهر ۱۳۹۸ - ۱۲:۰۴ 05 October 2019
tabnak.ir/fa/social
دومین جلسه رسیدگی به پرونده «گروه عظام» به اتهام قاچاق سازمان یافته و حرفه‌ای قطعات خودرو صبح امروز (شنبه) سیزدهم مهرماه در شعبه چهارم دادگاه ویژه رسیدگی به جرایم اخلالگران و مفسدان اقتصادی به ریاست قاضی صلواتی برگزار شد.

به گزارش «تابناک»؛ قاضی صلواتی در ابتدای دومین جلسه دادگاه رسیدگی به این پرونده از عباس ایروانی، متهم ردیف اول پرونده خواست تا در جایگاه قرار گیرد و خطاب به وی گفت: عباس ایروانی فرزند رضا، مدیر گروه عظام، تولید کننده قطعات خودور متهم هستید به افساد فی الارض از مجرای اخلال عمده در نظام اقتصادی کشور با توسل به قاچاق سازمان یافته و حرفه‌ای قطعات خودرو به صورت عمده و کلان، رهبری گروه مجرمانه سازمان یافته قاچاق قطعات خودرو، معاونت در جعل اسناد، معاونت در استفاده از اسناد مجعول، معاونت در پرداخت رشوه و مشارکت در فراری دادن متهم. از خود دفاع کنید.

متهم عباس ایروانی متهم ردیف اول پرونده نیز در دفاع از خود گفت: عباس ایروانی، فرزند رضا مسئول هلدینگ عظام، فاقد هرگونه سابقه کیفری هستم.

در این لحظه قاضی صلواتی گفت: شما در سال ۶۶ به اتهام ارتش و اختلاس بازداشت شدید؛ چطور می‌گویید فاقد سابقه کیفری هستید؟

متهم پاسخ داد: یک موردی بود که فردی مبلغ ۵٠ هزار تومان به شخص دیگری داده بود که من بعد از چند روز تبرئه شدم.

متهم ردیف اول ادامه داد: در این سی سال فعالیت باعث رونق اقتصادی شدم و خداوند شاهد است که در این سال‌ها برای دور زدن تحریم‌ها چه رشادت‌ها که به خرج ندادم و در مدت ٩ ماه بازداشت چه مشکلاتی متحمل شدم. به هیچ وجه اتهامات وارده را قبول ندارم، چون پرونده بدون کارشناسی به دادگاه ارجاع شده است.

قاضی به متهم تذکر داد و گفت: مواظب اظهارات خود باشید.

متهم ایروانی گفت: با توجه به وضع و جو موجود و عدم امکانات، فعالیت‌های عادی برای مدیران مجموعه نظام مهیا نیست و از مقام معظم رهبری درخواست مساعدت دارم.

قاضی صلواتی خطاب به متهم گفت: راجع به تک تک اتهامات توضیح دهید. وظیفه شماست دفاع کنی، نه اینکه من دوباره تک تک اتهامات را قرائت کنم. راجع به اتهام افساد فی الارض از مجرای اخلال عمده در نظام اقتصادی کشور با توسل به قاچاق سازمان یافته و حرفه‌ای قطعات خودرو به صورت عمده و کلان توضیح دهید.

متهم ایروانی گفت: هیچ قاچاقی انجام نشده است. یک مورد نماینده گمرک گفته که آن هم نبوده است. ما قراردادی با شرکت بیرونی داریم و مدارک را تحویل دادیم. ما هیچ خطایی در قاچاق نکردیم.

این متهم در دفاع از اتهامش در مورد رهبری گروه مجرمانه سازمان یافته قاچاق قطعات خودرو گفت: به برادران ما گفته بودند اگر بنویسید فلانی دستور را داده در مجازاتتان تخفیف می‌دهیم. اقرار در زندان درست نیست.

قاضی گفت: شما باید تشخیص دهی که اقرار درست است یا خیر؟ نمی‌توانی برای دادگاه تعیین تکلیف کنی! مواظب اظهاراتت باش!

متهم گفت: ما مرامنامه‌ای در سازمان داریم و اگر اتفاقی بیفتد، مسئولیتش بر عهده مدیران است. دستور از طرف من نبوده است. اگر کسی بر خلاف مقررات عمل کند، مسئولیتش بر عهده خودشان است.

وی درباره اتهام معاونت در استفاده از اسناد مجعول گفت: من چیزی ندیدم و اگر یک مورد پیدا کردید آن را قبول دارم. مجموعه من ۴ هزار نفری است و اینکه در بین تمام مجموعه‌ها بروم امکانش نیست و نمی‌توانم.

وی درباره اتهام معاونت در پرداخت رشوه گفت: آیا کسی گفته رشوه می‌دادم؟

قاضی گفت: متهمان دیگر.

متهم ایروانی گفت: به هیچ عنوان مسئولیت با من نبوده و نیست؛ هزار کار در مجموعه ما رخ می‌دهد که من خبر ندارم. در مجموعه بزرگ نمی‌شود یک خطا نباشد. نه در جریان رشوه‌ام و نه در جریان جعل اسناد.
 
وی درباره اتهام فراری دادن متهم حامد خاتمی پور [متهم ردیف چهارم پرونده] گفت: من او را ندیدم و خبر ندارم.

قاضی خطاب به متهم گفت: روغنی‌ها می‌گوید ایروانی در واتساپ گفته که خاتمی پور خودش را گم و گور کند که این عبارت گم و گور هم دقیقا ذکر شده است.

متهم گفت: این موارد را در بازجویی گفته اند نمی‌شود برای تبرئه خودشان برخی مسائل را به بنده منتسب کنند.

رئیس دادگاه با اشاره به اظهارات متهم خاتمی پور گفت: این متهم می‌گوید ایروانی از هشت ماه پیش نگران اسناد معجول بوده و از من می‌خواسته اسناد مسأله دار تا سال ۹۵ را امحا کنم.
 
متهم گفت: شما باید سند داشته باشید.

قاضی صلواتی با اشاره به اظهارات دیگر متهمان گفت: گفته شده، آقای ایروانی در دهم اردیبهشت ۹۷ به احدی دستور می‌دهد پیش فاکتور ثبت سفارش را ۲۰ تا ۲۵ درصد بالاتر از قیمت واقعی ثبت کند. گفته شده که شما گفته اید این کار بی سر و صدا انجام شود.

متهم پاسخ داد: مستندی وجود ندارد در دادسرا هم به من گفتند. اگر ارز دولتی گرفته باشیم، ارزش دارد در غیر این صورت اگر قیمت را بیش از قیمت واقعی ثبت کنیم باید گمرکی بیشتری پرداخت کنیم.

رئیس دادگاه گفت: آقای روغنی‌ها می‌گوید رشوه به گمرک پرداخت می‌شده و ایروانی هم در جریان بوده است.

متهم پاسخ داد: من در جریان نبودم.

قاضی صلواتی پرسید: شما قطعات خودروی گاز سوز را به اسم بنزین سوز وارد می‌کردید. شما به آلودگی هوا ضربه زدید حال می‌گویید در جریان نیستم؟
 
متهم ایروانی گفت: برای خودرو به هر دو نیاز است.

رئیس دادگاه گفت: شما قطعه بنزین سوز وارد می‌کنید به اسم گاز سوز معرفی کنید. شما در پانزدهم دی ماه سال ۹۶ به روغنی‌ها دستور می‌دهید، مشکل ترخیص محموله وارداتی باید حل شود، حتی اگر نیاز به حق الحساب باشد.

متهم ایروانی گفت: این‌ها را در زندان اقرار کرده اند. اگر متهمان اقرار کرده اند باید مستند باشد.
 
قاضی صلواتی هم گفت: مستند است و به آن هم می‌رسیم.
 
قاضی یادآور شد: شما ۱۷.۵ میلیون دلار ارز گرفته اید و ۴۳.۹۵ میلیون دلار واردات داشتید.

متهم گفت: مقداری مربوط به ارز دولتی و مقداری مربوط به انتقال است.

قاضی گفت: شما گفته اید ممکن است مدیران، مرتکب تخلف و قاچاق شده باشند.

متهم گفت: خیر من نگفتم.

قاضی گفت: اظهارات خودتان است. امضا کرده اید.

متهم گفت: پس در آن دست برده‌اند!

قاضی گفت: آن اسناد و مدارک شماست که در آن دست می‌برید. در بازجویی بازپرس نمی‌توان دست برد.

قاضی گفت: شما در ادامه گفته اید، حسین شیرزاد برای شرکت‌های ما رشوه پرداخت می‌کرده است و از ما مبالغ را دریافت می‌کرده است. متهم گفت: او هیچ وقت از رشوه اسم نمی‌برد و نمی‌گفت بابت رشوه است.

قاضی صلواتی گفت: آیا شما با شرکت‌های سازنده خودرو قرارداد می‌بستید؟

متهم گفت: اصلا.

قاضی گفت: پس برعکس شده؛ من باید توضیح دهم! شما با عباس ربیعی مدیر خدمات پس از فروش ساپکو قرارداد بستید، این قرارداد به نام همسرش زهره شکرچی بوده به مبلغ ۵۰ میلیون تومان که ربیعی هم ۲ میلیارد از جرائم شرکت‌های عظام را کسر می‌کند.

رئیس دادگاه افزود: با بهروز حسینی اسد رئیس آنالیز ایران خودرو با دخترش قرارداد بستید. ۲۵ میلیون سال ۹۱، و ۵۰ میلیون سال ۹۵ گرفته است. همچنین با رئیس مهندسی ایران خودرو قرارداد بستید و ۱۰ تا ۱۲ میلیون در ۹۱ و ۹۲ و ۵۰ میلیون در ۹۵ دریافت کرده اند.

متهم گفت: ما سالی یک بار هم این‌ها را نمی‌دیدیم.
 
قاضی خطاب به متهم گفت: از من به شما نصیحت، دلت به هیچ کس خوش نباشد. این دل خوشی‌ها در این دادگاه سر سوزنی ارزش ندارد.

متهم ایروانی بیان کرد: برای ۴ هزار تن مستقیم و ۳۰ هزار تن غیر مستقیم اشتغالزایی کرده‌ام و از خروج ۳۵۰ میلیون دلار کشور جلوگیری کرده‌ایم. همچنین ساخت مجموعه‌های گردشگری و رفاهی از جمله اقدامات ما بوده است که البته برخی رسانه‌ها کار‌های خیر ما را پوششی برای اقدامات خلاف دانسته‌اند.

وی با بیان اینکه در کیفرخواست ناهمخوانی‌هایی وجود دارد، گفت: از شما می‌خواهم شاکیان پرونده را معرفی کنید؛ نماینده گمرک جلسه پیش غیر از یک مورد هیچ خلاف و شکایت دیگری را بیان نکرد. تنها شاکی ما معاونت اقتصادی اطلاعات سپاه است که از حدود ده سال پیش در دفتر ما وارد شد و تمام اسناد را ضبط کرد.

متهم ایروانی ادامه داد: من تقاضای استرداد اموال خود از این نهاد را کردم. البته هر بار این نهاد اتهامات جدیدی را به من منسوب کرد و سرانجام طی یک نامه به آن بیان کردم که عباس ایروانی حاضر است کلیه اموال منقول و غیر منقول خود را به جمهوری اسلامی ایران بدهد.

وی با بیان اینکه سال ۹۶ پرونده علیه من درست شد، گفت: اواخر فروردین ٩٧ اموال من در گمرک ضبط شده‌اند. در اظهاراتی که در کیفر خواست آمده است، گفتند قطعات وارداتی خود را برای تعرفه کمتر، «گازسوز» معرفی کردیم. این در حالی است که تعرفه‌های گاز و بنزین سوز هر دو ۵ درصد شده بودند.

متهم ایروانی اظهار کرد: من از بانک مرکزی هیچ ارز دولتی دریافت نکردم و واردات ما به میزان ۶۵۰ میلیون دلار بوده است که آن را به عنوان قاچاق اعلام کرده‌اند.

او ادامه داد: یکی از موضوعاتی که به من منتسب کردند آن است که گفتند در قطعاتی ECU برای مسئولان ابزار جاسوسی قرار داده‌ایم، اما هزار قطعه وارد کشور می‌شود و از کجا معلوم قطعه ECU که ابزار جاسوسی دارد در خودروی مسئولان قرار می‌گیرد؟

وی گفت: با توجه به تحریم‌ها بانک صادرات و ملی در امارات تحریم بودند و توانایی پرداخت نداشتیم و وثیقه‌های بسیاری را در بانک‌ها قرار دادیم که تمام آن‌ها جوابگوی تسهیلات و بدهی‌ها هستند.
 
اظهارات نماینده دادستان
 
در ادامه جلسه، شاه محمدی، نماینده دادستان خطاب به متهم ردیف اول پرونده گفت: شما از طریق ایادی خودتان دستوراتتان را پیش می‌بردید. شما در صدر بودید و دستورها را برای دیگران صادر و از عواید این امور استفاده می‌کردید و این موضوع را هم در بازپرسی اعلام کردید؛ البته که عواید شما چندین برابر بوده و شما به خوبی از آن مطلع هستید.

شاه‌محمدی به راه‌های کسب سود از طریق غیر قانونی از سوی متهم ردیف اول پرونده اشاره کرد و گفت: قاچاق عمده حالت سردستگی داشته است.
 
وی خطاب به متهم گفت: آقای ایروانی شما می‌گویید ارز خارج نکردید و گفتید، مگر ذهنم مشوش است که بالاترین قیمت را اعلام کنم؟ شما برای خروج ارز این کار را انجام می‌دادید. شما از سه منبع یعنی منبع خودتان، بانک مرکزی و ایران خودرو ارز می‌گرفتید.

نماینده دادستان ادامه داد: همچنین احتکار و فروش در بازار ثانویه افترمارکت هم مشهود است.
 
وی در خصوص راه‌های قاچاق استفاده شده گفت: کم اظهاری در فروش ارائه به گمرک با اسناد جعلی در پرونده وجود دارد.

شاه‌محمدی با ارائه سندی خطاب به متهم گفت: شما قیمت اکسیژن سنسور را از رومانیا با ۱۰ یورو و ۹۰ سنت به شرکت خودتان فروختید، اما آنچه به ایران خودرو فروختید ۱۳ یورو و ۹۴ سنت بوده است و این به دلیل کم اظهاری در ارزش بوده تا تعرفه گمرکی هم کمتر بپردازید.

وی افزود: شما ارایه قطعه بنزین سوز به جای گاز سوز را داشتید و می‌گویید، تعرفه ۵ درصد بوده و کالای مدنظر هم در خودروی گازسوز و هم بنزین سوز قرار می‌گرفته است، اما با استعلامات دادستانی و اقاریر شخص آقای رفیع مشخص شده که این امکان وجود نداشته که ای‌سی‌یو در خودرو‌های گازسوز استفاده شود، همچنین تعرفه این کالا ۲۰ درصد بوده است.

متهم ایروانی در واکنش به سخنان نماینده دادستان گفت: تعرفه در بیست سال گذشته ۲۵ درصد بوده است که شاه محمدی در واکنش به سخنان وی گفت: سند آن را به دادگاه ارائه می‌کنم.

در ادامه نماینده دادستان به ورود کالا‌های چینی با نام شرکت سازه پویش (شرکت زیرمجموعه متهم) اشاره کرد و گفت: کالایی در گمرک آوردید ساخت چین بوده و گمرک آن را توقیف کرده است.

ایروانی در واکنش به سخنان نماینده دادستان گفت: من فنی نیستم در رابطه با رشوه و دزدی می‌گویم و این را از کسان دیگر بپرسید.

شاه محمدی در ادامه افزود: استفاده نابجا از معافیت قانون صادرات و واردات و سوء استفاده از مصوبه هیأت دولت باعث شد که متهم کالای بنزین سوز را به عنوان گازسوز ارائه دهد و تعرفه را هم ۵ درصد اعلام کند. فعالیت‌های متهم منجر به ایجاد آلودگی هوا شده است.

وی خطاب به متهم گفت: شما قرار بود مواد اولیه وارد کنید و یا حداکثر در داخل کشور مونتاژ کنید. شما در حالی مدعی رونق تولید هستید که کالای چینی را به نام کالا شرکت خودتان وارد کردید.

در ادامه ایروانی در واکنش به سخنان نماینده دادستان گفت: بزرگ‌ترین داخلی ساز در کشور هستم.

در این لحظه قاضی صلواتی خطاب به متهم با ارایه تذکری گفت: این برای بار دوم است که به شما می‌گویم نظم دادگاه را رعایت کنید.

متهم در واکنش به سخن قاضی گفت: اگر خلاف کردم یک تا پنج هزار روز مرا به زندان ببرید.

قاضی صلواتی اظهار کرد: شما در صحبت‌های خود می‌گویید که هیچ نقشی در گمرک نداشته اید و درباره موضوعات دیگر خبری ندارید. شما چه کاری در شرکت انجام می‌دادید؟

ایروانی بیان کرد: در ایران خودرو بنده تنها عضو مجمع بودم و درباره موضوعاتی که در مجمع مطرح می‌شد صحبت می‌کردم.

نماینده دادستان بیان کرد: اقرار آقای اهری و دیگر افراد نشان دهنده این موضوع ارسال پیش فاکتور با تأیید شما و توسط شرکت خودتان انجام می‌شده است.

متهم ایروانی بیان کرد: هیچ فردی قطعات با ارز آزاد وارد نمی‌کند و آن را به قیمت کمتر بفروشد، یک ارز دولتی داریم یک ارز متقاضی یعنی صادراتی ارز از صرافی دریافت می‌کند.

نماینده دادستان بیان کرد: در صحبت‌های خود گفتید ارز متقاضی استفاده کرده اید، اما پیش از آن ارز را از ایران خودرو دریافت کرده بودید.

متهم ایروانی تصریح کرد، ایران خودرو ارز دولتی ندارد و ارز را از صرافی‌ها می‌خرد و به مجموعه‌ها می‌دهد.

نماینده دادستان تصریح کرد: اقرار متهمان و ضابطان هم همه اشتباه است؟ یک تخفیف در چین به میزان ۱۴ درصد به شما داده شد که آن را هم دریافت کرده، اما کالایی وارد نکرده اید.

ایروانی گفت: اگر یک دلار خارج از کشور داشتم همه را به دولت تقدیم می‌کنم و دولت بیاید و آن‌ها را مصادره کند و من را اعدام کنید، جز ۶۵ میلیون دلار که توان پرداخت آن را ندارم هیچ پولی خارج از کشور ندارم.

وی ادامه در حال حاضر به دنبال توسعه خود هستیم و یک زمین ۲۴ هزار متری در رشت در حال توسعه است. زحمتی که من برای کشور کشیده‌ام کسی نکشیده و پول در همین مملکت وجود دارد شاید بچه‌ها و کارمندان من کار‌هایی انجام داده‌اند که می‌توانید آن‌ها را مواخذه کنید.

نماینده دادستان تصریح کرد: یک شرکت در چین و یکی در آلمان ایجاد کرده و با یک شرکت در کشور امارات کار کرده اید و مبلغ را از ایران خودرو دریافت کرده و به آن شرکت حواله می‌کردید و ٢ درصد کارمزد توسط شما دریافت می‌شد.

متهم ایروانی گفت: این اقدامات در دوره تحریم‌ها انجام می‌شدند.

نماینده دادستان با اشاره به فروش قطعات وارداتی بی‌کیفیت گفت: شما ارز را تخصیص می‌کردید و آقای مرتضی مرتضوی کار شما را انجام می‌داد و سپس قطعات بی‌کیفیت وارد شده وارد خودرو می‌شود و به مردم ضرر وارد می‌کردید.

وی تصریح کرد: شما در هر جایی برای خود عامل داشتید عامل شما در بالادستی ایران خودرو آقای مرتضوی در پایین‌دست آقای رفیعی بود. شما با همکاری آقای رفیعی فلاح و یک شخص دیگر به منظور صدور تأییدیه کیفی اقدام به ارتشا می‌کردید.

متهم ایروانی گفت: گروه عظام بهترین کیفیت را داشته و با قطعات با کیفیت شرکت‌های خارجی کشور می‌کرده و همین اکنون هم خط ECU گروه عظام بهترین است.

نماینده دادستان با اشاره به فروش در بازار ثانویه گفت: ۱۵ تا ۲۰ درصد مجموعه قطعات وارداتی در بازار فروش ثانویه با قیمتی که خودتان می‌خواستید، فروخته می‌شدند و تعیین قیمت در بازار ثانویه توسط شخص شما انجام می‌شد.

شاه محمدی با اشاره به جعل اسناد بیان کرد: شما چند مورد را کتمان می‌کنید، اما اسناد آن موجود است گواهی مبدایی که درباره یک قطعه کالا تنظیم شده و به ایران خودرو ارسال شده نشان می‌دهد به گمرک درباره قطعات گازسوز و بنزینی سوز اشتباه گفته‌اید.

نماینده دادستان ادامه داد: مدعی هستید که همه چیز توسط ترخیص کاران صورت می‌گرفته، محل اتاق بازرگانی کشور چین اتاق آقای خاتمی پور شده و بر اساس اقرار آقای خاتمی پور شما به آن‌ها گفته بودید که تمام اسناد را امحا کند، اما آقای خاتمی پور این کار را انجام نداده است.

متهم ایروانی بیان کرد: هر فردی که با این آقا قرارداد امضا کرده، باید جوابگو باشد.

نماینده دادستان بیان کرد: همه گفته اند چه اقداماتی با اظهارات شما انجام می‌شده است.

قاضی صلواتی گفت: مدارکی وجود دارد که شما به خاتمی‌پور گفته‌اید، اسناد را امحا کن و چند روز گوشی را خاموش و خودت را گم و گور کن.

قاضی به متهم ردیف اول عباس ایروانی تذکر داد: شما در این جلسه دادگاه چندین بار به متهمین تلقین و آن‌ها را تهدید کرده‌اید که مشاهده شد.

پس از این، قاضی پرونده ختم دومین جلسه رسیدگی به پرونده «گروه عظام» را اعلام کرد و گفت: جلسه بعدی ساعت ۹:۳۰ فردا (یکشنبه) برگزار می‌شود.

تور تابستان ۱۴۰۳
آموزشگاه آرایشگری مردانه
چیلر
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱۳
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۵۷
چرا این مفسدان فی الارض را سریعاً محاکمه و اعدام نمی‌کنید؟
یکی نیست به این برادر عزیز بگه بخدا این دو روز دنیا ارزش این رو نداره که حرف راست رو منکر بشیم.
چه متهم با عتماد به نفسی. قطعا فسادها رو هم با همین اعتماد به نفس انجام می دادند.
دادگاه محترم لطفا حکم در خور جرم برای مفسدین صادر کنید.
ملت زیان دیده ایران
مردم را به کارآفرینی های خرد و کم ارزش تشویق میکنند و کارافرین های برتر را با دادگاه حذف میکنند
چرا کشاورز و علیپور شرکت کروز را دستگیر نمی کنند؟! اتهام آنها: نفوذ در دستگاههای دولتی از جمله شرکت ایرانخودرو سایپا و توطئه برای در اختیار گرفتن سهام عمده 20 در صد آنها از طریق پرداخت رشوه به کارکنانش از جمله امیر عباس حسینی مدیر فروش و صادرات ایرانخودرو و آقای دلیری معاون سازمان گسترش و نو سازی صنایع ایران و تحصیلصدها میلیارد تومان مال حرام
رشید خان...تخلف کردی...باید پاش هم وای سی..تموم شد رفت
همه مفسدین پاشون که به دادگاه میکشه صحبت از خدمات به کشور میکنند. باید به آنها با قاطعیت گفت بابت کار نکرده تان خون این نظام و مردم را مکیده اید. اون کسانی که برای این کشور جانفشانی کرده اند و هنوز هم میکنند اینقدر ادعا ندارند که تویی که به جز دزدی و اختلاس کار دیگه ای نکرده ای، داری.
زنده باد رشادت های کاسبان !!!
اعدام قاطعانه و درست همچین موجوداتی حساب کار را دست بقیه دزدان میدهد. باور کنید تاثیرش از خیلی حرفها بیشتره. همانطور که اعدام وحید مظلومین حساب کار رو دست بقیه داد
بمیرم برای تو برادر که اینقدر مظلومی!!!!!!!!!!!
آره موقعی که محاکمه میشن همشون میشن آدم خوب و کارآفرین و پسر پیامبر گیریم که برای ۳۰ هزار نفر شغل پیدا کردی با پولی که تو خوردی و بردی برای ۳۰۰ هزارنفر میشد شغل ایجاد کرد.
میبینم کاسب تحریمم که بودی
پس رضایت 100% ای مردم از خودرو ها و قیمتشون و کیفیتیشون همه رو مدیون شما هستیم.
مخصوصا اینکه شما شخصا اجازه دادید خودرو های خارجی بدون تعرفه بیان تو کشور و وارداتش آزاد بشه.
ممنونیم از شما.
اینها پررو و گستاخ هستند حرفهای مفت اینها را باید از یک گوش شنید و از گوش دیگر انداخت بیرون. مردم انتظار دارند تکلیف اینها را سریع مشخص کنید
چه رشادت ها که نکرده............. پول مفت ملت رو فرستاده اون طرف حالا میگه چه رشادتها که نکردم.........
چقدر مظلوم واقع شده ای ای فرزند . سال 66 برای 50000 اومان محکوم شده و طی این چند سال... یا للعجب

البته تاکید می کنم که اینها نه خودشان دزد بودند و نه پدرشان، همانطور که گفتم یه کمی رشادت به خرج دادند و قسمتی از آسمون رو سوراخ کردند و در نتیجه همه زرها شروع به بارش رو سرشون کرده به همین راحتی ، و ایشون هم شروع به پر کردن خورجینش کرده ، کار خلافی که نکرده اند والا به خدا .
یاد فیلم متری شش و نیم افتادم...چقدر راحت پرونده ساخته میشه و افراد قضاوت میشن ..بقیه هم خوردن و بردن کانادا و ترکیه ...حالش رو میبرند
مسعود وثوق را هم فراری داد ...منتها ما دستمون کوتاه هست دادگاه باید زبل باشه و بهش برسه
عکس هاشو ببینید تمام با وزرا و کله گنده هاست همش.معلومه همه چیو میگه دروغه
آقای ایروانی پیش قاضی نمیتونی معلق بازی کنی. با قاضی صلواتی نمیتونی شوخی کنی و دروغ بگی.
آقای ایروانی سوره فاطر رو بخون و از خدا طلب مغفرت کن چون دیگه تو این دنیا نمیتونی جبران کنی!
ترس به جان مفسدین افتاده. واقعا تو رویاها هم این روزها رو نمیدیدیم.
هر فسادی رو دست میگذاری روش یکطرفش بانکهان.
اکر قرار بود امثال اقای ایروانی اتهاماترا قبول کنند که در مملکت اینهمه دوز ورشوه خار نبود فقت باید با قاطع بااین نمود ولی حیف که ......
یک بار آقای ایروانی را که با یکی از دوستانشان بود در شهر دوسلدورف آلمان دیدم. ایشان که از کار بنده مطلع شد، گفتند که ما که ایران و کشورمان را دوست داریم، اگر این در زمان تحریمها کاری انجام ندهیم به کشور خیانت کرده ایم و از هر کاری که از دستمان برمی آید، نباید کوتاهی کنیم. مطمئن بودم که حرف دلش را میزند.
این افراد رو باید اعدام کرد. از اینها نباید گذشت. دزدی و زمین خواری و... از اقدامات واضح این افراد هیچکس هم نمیتونه بهشون چیزی بگه
بروید تو بازار بپرسید فلان قطعه خودرو با کیفیت چیست همه میگویند عظام بخر.
باور کنید نمیشود تمام کاسه ها را سر بک نفر شکست تولید و مدیریت یک مجموعه کوچک ادم را پیر می کند این اقا به هزاران نفر نان رسانده تولید کرده و در فضای بیمار اقتصاد ایران بیشک مبرا از اشتباه نیست. اما مگر در این فضا می توان بدون رشوه بدون وام بدون تسهیلات کار تولید و رقابت با دیگرانی که از همین موارد بهره میبرند را پیش برد؟
ایا بنزین هزار تومانی مردم را به سمت خودروی تک سرنشین و ول چرخیدن و اتلاف سرمایه ملی می کشاند یا یک شرکت تولیدی؟وقتی بنزین هزار تومان است کدام شرکت رغبت می کند کیفیت مصرف خودرو را بهبود ببخشد؟و اگر این کار را بکند بیشک ورشکسته خواهد شد.
کمی منصف باشیم و تقصیرات را در کل متن و فضای اقتصادی ببینیم وگرنه همه گناهکاریم.
اصولا وقتی متهم را دارای سابقه کیفری میداند در حالی که از اتهامش تبرِیه شده بوده باید گفت که از عدالت خارج شده است.
مبارزه با فساد کار قابل تقدیریست٬ اما باید مراقب بود طوری عمل شود که باعث فرار سرمایه نشود ان هم در این شرایط کاهش درامد ملی
ایروانی میگه برای 4 هزار نفر کار ایجاد کردم یکی نیست بگه اگر شما نبودی و دزدی های شما نبود، الان برای 40 هزار نفر شغل ایجاد می شد.
حسن رعیت از قبل گوشه تشکیلات شما اون باغ رو درست کرده که فقط 17 تا قلاده ببر توش بوده. دهها و صدها حیوان نادر از سراسر دنیا توش بوده. که این فقط برای یکی از تفریخاتش بوده. رعیت انگشت کوچیکه ایروانیه . نوچه اش
واقعا مملکت گل و بلبل اینجا است !!!؟؟؟
طرف از سال ۶۶ در حال چپاول و رشوه و اختلاس و واردات اجناس بی کیفیت و سود بردن های کلان و چند هزار میلیاردی بوده و تازه مدعی هم هست !؟
و تازه دستگیر شده و دارد همه را تکذیب میکند و هیچ به هیچ !!؟؟
تا حالا پس وزارت اطلاعات و دادگاه ها و نیروهای انتظامی و امنیتی و نظارتی کجا بودند ؟؟
و چرا ظرف ۳۳ سال فعالیت ایشان و شرکایشان را آزاد گذاشتند؟و تا زمانی که رسانه های ۱۰۰ در صد آزاد بعنوان چشم و گوش و زبان مردم نتوانند کار آزادانه افشا گری بکنند
و احزاب آزاد و مردمی نتوانند کشور را در دموکراسی واقعی اداره کنند
آش همین و کاسه همین است !!!؟؟؟
و هیچ امید و و انتظار جدی و زیر بنایی نخواهیم داشت .
اینها قرص مسکن و موقتی هستند و ریشه فساد زنده و سلامت و فعال و در حال رشد است
و این برخوردها بیشتر حکم هرس کردن درخت فساد را دارد که اتفاقا باعث رشد و تقویت آن می گردد .
رسانه و احزاب آزاد و تریبونهای آزاد مردمی و در دست گرفتن قدرت کامل کشور در دستان نمایندگان واقعی تنها راه حل مشکلات کوچک و بزرگ کشور است و بس .
من یک مورد از تجربه خود را می‌گویم برای پروژه‌ای در صنعت نفت نیاز به سنسور سطح ضد انفجار داشتیم و برای ساخت و خرید این سنسور می‌بایست پلیس فابا مجوز آن را صادر می‌کرد. یک مرحله از خرید آن امضای مجوز مصرف کننده نهایی بود. ما به پیشنهاد نمایندگی مربوطه باید به دروغ پای برگه ای را امضا می‌کردیم که نوشته بود این سنسور برای مخازن مازوت استفاده می‌شود چون امکان داشت بگویند صنعت نفت شما تحریم است...
من دو سوال در ذهنم شکل میگیرد:
یک، آیا واقعا می‌شود پروسه سفارش‌گذاری، پرداخت‌وجه، ترخیص، مصرف‌نهایی، ثبت فاکتور و مالیات مربوطه را به شیوه قانومند آن هم در شرایط تحریمی در خرید و نقل و انتقالات انجام داد؟ چه کسانی و طرز تفکری مقصر بوجود آمدن چنین شرایطی هستند؟
دوم، فرض بگیریم با این رقم کوچک این مجموعه بزرگ صنعتی متهم شود این مجموعه را به چه قیمتی و به چه کسی فروخته خواهد شد؟
گروه کروز هم بررسی شود
با سلام
آقای صلواتی چهره شما همین جوری هم وحشت در متهم ایجاد می کند چه رسد به اینکه بتوان در محضر شما بدون لکنت از حقوق خود دفاع کرد
اشکم رو در اوردی تو ای مظلوم
من نه نسبتی با آقای ایروانی دارم و نه کارمند ایشان هستم
ولی دورادور ایشان را میشناسم، مردی پر تلاش، متدین، باهوش و توانمند است
در سلامت شخص او شک نکنید
پاسخ ها
ک
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۴۰ - ۱۳۹۸/۰۷/۲۳
شک کردن البته ایرادی ندارد اما از پیش قضاوت کردن بر مبناهای شخصی آن هم از طرف قاضی محل اشکال فراوان است
خود این کلمه نشان دهنده اختلاس و رانت و نفوذ نیست؟؟؟
قاضی صلواتی!
گویا زیادی پول جمع کرده و حق بعضیا را نداده...
البته حق داریم تا حق....
دادگاههای ایران قاضی جوانتری بجای قاضی صلواتی ندارند؟
حالا فکرش را بکن این کلاه بردار سرنگ آلوده به عنوان بسته بندی شد ایا داروی تقلبی به مردم میفروخت
وای به حال کشور
چه مرد شجاعی
خلاصه اینکه مملکت رها شده است
ایروانی= اشد مجازات
كي ميتونه به قاضي بگه كه در جايگاه خودت حد و حدودت را رعايت كن؟
چقدر پول تو این مملکت بوده که این همه هاپولی شده؟؟؟
این جور تخلفات را همه کسانی که شرکتی دارند یا مدیری هستند انجام می دهند. اینکه قطعات بی کیفیت داده به خودرو ساز .
تابلو هست که یک سری تهمت بی پایه اساس زده شده
شما هیچ نظری رو چاپ نمیکنی فینگلیش و غیره نداره !
فكر كنم بايد به اين مدال فتح نيز بايد بدهيم . عجب مملكتي داريم
امان از اين تحريم ها و "دور زدن تحريم ها "
اگر آقای ایروانی محکوم شد اورا محکوم کنیدبه تدریس دروس اطلاعاتی ضد باز جویی . در پیچاندن بازجو و دادستان درجه یک است .
لعنت بر تمام این دزدهای بیشرف
آقای قاضی بخدای واحد قسم همه این کارهاش با رانت و فساد بوده- اگر از یک مسیر جلوگیری کرده از خروج 350 میلیون دلار که مطمئنن داره دروغ میگه از راه دیگه چند برابر آن ارز از کشور خارج کرده!!!
لطفا شرایط الکی هم نذارین
سلام میشه حداقل سال 99 یه آزمون نفت بذارین تال دل ملت خوش باشه .
برچسب منتخب
# اسرائیل # حمله ایران به اسرائیل # کنکور # حماس # تعطیلی پنجشنبه ها # توماج صالحی