صفحه خبر لوگوبالا تابناک
میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

برزای: از بدشانسی گل‌هایم سهم استقلال می‌شود

کد خبر: ۹۲۷۶۹۸
| |
3391 بازدید
|
۱

مهاجم گل‌گهر می‌گوید در بازی دیروز مقابل استقلال برخوردی در محوطه جریمه با علی کریمی داشته، اما نمی‌داند پنالتی درست بوده یا نه؟!

به گزارش تابناک ورزشی، بهنام برزای مهاجم سابق استقلال درباره پنالتی گرفته شده در دیدار تیمش با استقلال که با برتری دو بر یک آبی‌ها همراه شد، اظهار کرد: برخوردی پیش آمد، اما یادم نمی‌آید چه اتفاقی افتاد.  

مهاجم گل‌گهر سیرجان درباره برخورد با محمد دانشگر گفت: آن صحنه را یادم نمی‌آید. برخورد است دیگر. فوتبال است دیگر! فقط باهم صحبت کردیم و او کمی شیطنت کرد و چیز خاصی نبود. وی در خصوص شادی بعد از گلش گفت: من شادی نکردم و فقط بعد از گل دویدم.

برزای در پایان در پاسخ به این سوال که قرار است بگوویچ از گل گهر جدا شود، عنوان کرد: اینطور نیست. تیم ما خوب بازی می‌کند. اگر بازی‌های ما را دیده باشید، متوجه می‌شوید که روی اشتباهات فردی گل خوردیم. اگر این اشتباهات نبود، تیم ما الان پنجم، ششم جدول بود.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
حسین
|
Netherlands
|
۰۳:۲۶ - ۱۳۹۸/۰۷/۱۴
این چجور تیتریه که در متن خبر، از آن خبری نیست
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات
آخرین اخبار