بازدید 29739

رونمایی از تازه‌ترین سلطان فساد و قاچاق؛ مرد تسهیلات سه هزار میلیاردی و قاچاق ۷۰۰ میلیون دلاری!

امروز اولین جلسه دادگاه متهمان گروه عظام و عباس ایروانی برگزار شد. دامنه فعالیت این گروه که یکی از بزرگترین قطعه سازان کشور محسوب می‌شود، از قطعه سازی تا کار‌های فرهنگی گسترده است. عباس ایروانی، مدیر این شرکت متهم است با همکاری برخی مدیران بانکی بدون ارائه وثیقه معتبر، ۳ هزار میلیارد تومان از بانک‌ها تسهیلات دریافت کرده و به اتهام افساد فی الارض محاکمه می‌شود.
کد خبر: ۹۲۷۳۰۰
تاریخ انتشار: ۱۰ مهر ۱۳۹۸ - ۱۴:۳۱ 02 October 2019

محاکمه گروه عظام

تابناک اقتصادیامروز اولین جلسه دادگاه متهمان گروه عظام و عباس ایروانی برگزار شد. دامنه فعالیت این گروه که یکی از بزرگترین قطعه سازان کشور محسوب می‌شود، از قطعه سازی تا کار‌های فرهنگی گسترده است. عباس ایروانی، مدیر این شرکت متهم است با همکاری برخی مدیران بانکی بدون ارائه وثیقه معتبر، ۳ هزار میلیارد تومان از بانک‌ها تسهیلات دریافت کرده و به اتهام افساد فی الارض محاکمه می‌شود.

به گزارش «تابناک اقتصادی»؛ هنگامی که به سایت گروه عظام وارد شوید، در ابتدا با این جمله رو به رو خواهید شد: بزرگترین تولیدکننده قطعات اصلی خودرو در کشور؛ جمله ای که با بررسی تعداد زیرمجموعه های این گروه به این نتیجه خواهید رسید که اگر این گروه بزرگترین قطعه ساز کشور نباشد، قطعاً یکی از سه شرکت بزرگ تولیدکننده قطعات خودرو در کشور است.

بنا به گزارش‌های مختلف، شرکت عظام به‌ همراه دو شرکت کروز و صنایع سندان ایرانیان تامین‌کننده بیش از 30 درصد قطعات خودروسازان کشور است. زیرمجموعه ها یا شرکت های تابعه گروه عظام عبارتند از: پیستون ایران، فرآوری و ساخت، پایا کلاچ، سازه پویش، استام صنعت، والا قطعه، پویان صنعت نهاد، صنایع طه، پایا ذوب کاوه، تارا ذوب، سازه سیم پویش و پایا خودرو نوین.

به همان میزان که گروه عظام یکی از بزرگترین قطعه سازان کشور می باشد، به همان میزان هم در طی سال های اخیر با مصائب و حواشی فراوان و بزرگی رو به رو بوده است.

رونمایی از تازه‌ترین سلطان فساد و قاچاق؛ مرد تسهیلات سه هزار میلیاردی و قاچاق ۷۰۰ میلیون دلاری!مالکیت این گروه بزرگ بر عهده شخصی به نام عباس ایروانی است. ایروانی در سایت شخصیش این گونه خود را معرفی کرده است: عباس ایروانی کارآفرین برتر و بنیانگذار مجموعه عظام متولد سال 1335 در خانواده ای متدین متولد شد. با توجه به تسلط ایشان بر امر صادرات، واردات و تولید کالاها و خدمات در صنعت خودروسازی پس از گذر از دوران جنگ، هلدینگ بزرگ عظام را که شامل دوازده شرکت در زیرمجموعه اش می باشد، راه اندازی نمود که فعالیت این مجموعه نیز تاکنون ادامه دارد.

کارآفرینی که متهم شد

تا همین یک سال پیش، همه عباس ایروانی را به عنوان کارآفرین برتر می شناختند؛ اما از یک سال گذشته، جایگاه وی به یک متهم تنزل یافت. در هجدهم آذر ماه 1397 و در جریان یکصد و سی و چهارمین نشست سخنگوی سابق قوه قضائیه، غلامحسین محسنی اژه ای در پاسخ به این پرسش که شنیده شده، پرونده عباس ایروانی به اتهام قاچاق قطعات خودرو به میزان 700 میلیون دلار به زودی در قوه قضاییه بررسی می شود و همچنین وی متهم است با همکاری برخی از مدیران بانکی بدون ارائه وثیقه معتبر مبلغ 3 هزار میلیارد تومان از بانک ها تسهیلات دریافت کرده و به اتهام افساد فی الارض محاکمه می شود، گفت: بله این پرونده کیفرخواست خورده و به دادگاه رفته اما هنوز تعیین وقت نشده است البته من اعداد و رقم ها را درست خاطرم نیست.

امروز دهم مهر ماه 1398 اولین جلسه دادگاه گروه عظام برگزار شد. عباس ایروانی در این پرونده که هفت متهم دارد؛ متهم ردیف اول است و اتهامات وی به شرح زیر بوده است؛

افساد فی الارض از مجرای اخلال عمده در نظام اقتصادی کشور با توسل به قاچاق سازمان یافته و حرفه‌ای قطعات خودرو به صورت عمده و کلان به میزان 764 میلیون و 37 هزار و 425 دلار، رهبری گروه مجرمانه سازمان یافته قاچاق قطعات خودرو، معاونت در جعل اسناد، معاونت در استفاده از اسناد مجعول، معاونت در پرداخت رشوه و مشارکت در فراری دادن متهم.

همچنین امروز شاه محمدی نماینده دادستان در دادگاه با اشاره به کیفر خواست گفت: متهم عباس ایروانی از طریق تبانی با مدیر بانکی و بدون صلاحیت و تودیع وثیقه موفق به اخذ تسهیلات کلان بانکی خلاف ضوابط از بانک‌های ملی مسکن و صادرات شده است و با توجه به دریافت تسهیلات توانسته چند شرکت تحت عنوان گروه عظام را برای مونتاژ و تولید قطعات خودرو تأسیس کند. متهم بیش از ۳ هزار میلیارد تومان معوقات بانکی دارد و با نفوذ در شبکه بانکی اقدام به گشایش اسناد بانکی و واردات خودرو کرده است. متهم با پرداخت رشوه به صاحب منصبان دولتی و ارتشا در گمرک از طریق کم اظهاری تا سال ۹۵ وجوه کلانی را به صورت نامشروع تصاحب کرده است. متهم ایروانی به افراد خود گفته تا از طریق پرداخت رشوه و کم اظهاری محصولات بنزین سوز را به عنوان محصولات گاز سوز معرفی کنند و به جای ۲۵ درصد تعرفه گمرکی تنها ۵ درصد را پرداخت کنند.

نماینده دادستان گفت: رقم دست اندازی ایروانی به بیت المال سالانه بیش از ۴۰۰ میلیارد تومان بوده است که در سال‌های فعالیت وی در مجموع به بیش از ۴ هزار میلیارد تومان رسیده است.

شرکت های تابعه گروه عظام چقدر ارز دولتی گرفتند؟

طبق آخرین به روزرسانی فهرست ارزبگیران دولتی توسط بانک مرکزی، از دوازده شرکت تابعه گروه عظام چهار شرکت با نام های شرکت فرآوری و ساخت، شرکت سازه پویش، شرکت استام صنعت و شرکت صنعت سازه سیم پویش موفق به اخذ ارز دولتی شده اند. این شرکت ها ارز دولتی را به دو صورت یورو و یوان دریافت نموده اند. میزان ارز دریافت شده توسط این شرکت ها 6 میلیون و 919 هزار و 548 یورو دولتی و 24 میلیون و 169 هزار و 813 یوان دولتی بوده است. تبدیل این ارزها به دلار نشان می دهد که در مجموع 4 شرکت تابعه گروه عظام 10 میلیون و 949 هزار و 146 دلار دولتی دریافت کرده اند.

حواشی گروه عظام؛ از وام های بدون وثیقه تا اقدام برای خرید سهام خودروسازان

رصد اخبار منتشره پیرامون گروه عظام نشان می دهد، در چند سال اخیر این گروه حاشی های فراوانی داشته است.

اخذ تسهیلات بدون وثیقه

همان گونه که در بالا عنوان شد، عباس ایروانی متهم است به اینکه از طریق تبانی با مدیران بانکی، تسهیلات کلان بانکی را بدون داشتن صلاحیت و تودیع وثیقه از بانک‌های ملی، مسکن و صادرات اخذ کرده است؛ موضوعی که چند سال قبل نیز رسانه ای شد و این گروه را با حاشیه هایی همراه کرد. اسناد منتشره که ادعا می شد مربوط به گزارش تحقیق و تفحص مجلس از نظام بانکی است، نشان می داد که عباس ایروانی اقدام به دریافت بیش از 283.5 میلیارد تومان تسهیلات از بانک ملی بدون ارائه وثیقه بانکی شده است.

حرکت در خلاف جهت؛ بدهکاری قطعه ساز به خودروساز!

از حواشی دیگر گروه عظام، بدهی برخی از شرکت های تابعه این گروه به ایران خودرو بود که در سال گذشته توسط روزنامه همشهری رسانه ای شد. روال عادی این است که قطعه سازان به دلیل تولید قطعه و فروش آن به خودروسازان، همواره از خودروسازان طلبکار بوده اند؛ اما این بار در ماجرای شرکت های تابعه گروه عظام و ایران خودرو، این خودروساز بود که از قطعه ساز طلبکار بود.

بررسی صورت های مالی سال های 96 شرکت ساپکو از زیرمجموعه های ایران خودرو نشان می داد که این شرکت از هفت شرکت تابعه گروه عظام، یعنی شرکت‌های پیستون ایران، فرآوری ساخت، سازه پویش، استام صنعت، والا قطعه، پویان‌ صنعت نهاد و سازه سیم طلبکار می باشد که میزان این طلب ۴۶۱ میلیارد و ۴۶۰ میلیون تومان بود. بیشترین بدهی مربوط به شرکت سازه پویش با ۱۹۰ میلیارد تومان بدهی بود و بعد از آن شرکت‌های پیستون ایران و استام صنعت به ترتیب با ۱۲۶.۷ و ۶۱ میلیارد تومان بدهی در رتبه‌های بعدی قرار داشتند.

با گروه قطعه سازی عظام بیشتر آشنا شوید؛ از کارآفرینی تا اتهام به افساد فی الارض!

شایان ذکر است، در صورت های مالی سال 1397 شرکت ساپکو این بدهی ها مشاهده نمی شود و احتمالاً شرکت های تابعه عظام بدهی های خود را تسویه کرده اند.

شایعه خرید سهام ایران خودرو

در چند سال اخیر، خبرهایی مبنی بر واگذاری سهام خودروسازان منتشر شده که هر بار این اخبار با حواشی همراه بوده است به خصوص که اگر پای یک قطعه ساز برای خرید سهام در میان بوده باشد. در سال جاری نیز اعلام شد که گروه عظام به دنبال خرید سهام ایران خودروست که این خبر با واکنش عباس ایروانی در هفتم مرداد 1398 رو به رو شد. وی گفت: هفته گذشته از رسانه‌ها و تلویزیون اخباری منتشر شد که ادعا شده بود ” گروه قطعات خودرو عظام” به دنبال خرید سهام ایران‌خودرو است و به تبع آن، اخبار کذب و تحلیل‌های اشتباهی را به صنعت و عموم مردم منتقل کردند.

ایروانی افزود: اینکه ما یکی از بزرگترین تولیدکنندگان قطعات خودرو هستیم، دلیل نمی‌شود به صنعتی ورود کنیم که ابعاد مختلفی از جمله سود و زیان، مداخله و سیاست‌های قیمت‌گذاری در آن مشخص نباشد. چه امروز و چه در سال‌های گذشته که بحث واگذاری خودروسازان مطرح شده‌ بود، مخالف جدی سهامداری انحصاری و خرید سهام خودروسازان توسط قطعه‌سازان بوده‌ایم. اینکه خصوصی سازی به هر قیمت و هر مدلی انجام شود مطلوب صنعت ما نیست. ما هم مثل خیلی‌ها منتظر شفاف‌تر شدن نظام واگذاری خودروسازی هستیم؛ این یعنی اینکه اخباری که منتشر شده را تأیید نمی‌کنم و احساس می‌کنم عده‌ای به دنبال گل‌آلود کردن آب هستند. متأسفانه برخی اخبار کذب سر از رسانه‌های بیگانه درمی‌آورند که برای خود من هم عجیب است.

فعالیت‌های شرکت عظام فقط منحصر به قطعه‌سازی نبود

فعالیت‌های شرکت عظام فقط منحصر به قطعه‌سازی نبود، به‌ طوری که عظام با شرکت ساختمانی‌ای که داشت، توانسته بود مجوز احداث بزرگ‌ترین شهربازی خاورمیانه را با وسعت 139 هکتار از شهرداری بگیرد که البته، این شرکت به‌ هیچ‌ یک از تعهدات خود آن گونه که باید عمل نکرد. احداث اولین تم پارک روباز ایرانی در کیش، اجاره 59 ساله سه خانه تاریخی برای مرمت و بهره‌برداری و نگهداری و پروژه احیای نسخ تاریخی نفیس، بخش دیگری از فعالیت‌های اقتصادی-فرهنگی این قطعه‌ساز بود؛ فعالیت‌هایی که در نگاه اول هیچ همخوانی‌ با یکدیگر نداشتند و همین حواشی را برای این قطعه ساز بزرگ فراهم کرد.

تور تابستان ۱۴۰۳
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۳۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱۰۳
... چرا بطور جدی این مشکل بررسی نمی شود در هیچ مملکتی اینقدر دزدی نمی شود
پاسخ ها
علی
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۵۰ - ۱۳۹۸/۰۷/۱۰
بی خود نیست بعضی از مدیران با شفاف سازی مخالف هستند.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۵۱ - ۱۳۹۸/۰۷/۱۰
بیچاره و بینوا مردم مظلوم ایران ...
محمد
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۵۲ - ۱۳۹۸/۰۷/۱۰
قرار بود مجلس از ایران خودرو و سایپا تحقیق و تفحص به عمل بیاره چی شد؟
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۵۳ - ۱۳۹۸/۰۷/۱۰
اختلاسگر اینجا اختلاسگر انجا اختلاسگر همه جا ماشاالله همه یکپا زبل خان شده اند
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۳۷ - ۱۳۹۸/۰۷/۱۰
رای همین است قطعه می خریم برای خودرو خراب می شود و کلی هزینه می کنیم. آبروی کشور را می برند . که مجبور شویم خارجی بخریم. وزارت اطلاعات باید دقت کند.
نعمت
| Malaysia |
۱۶:۵۶ - ۱۳۹۸/۰۷/۱۰
بنده یک اختلاسگر کارآفرین زحمت کش هستم هیچ حوقوق ماهیانه ندارم بیمه هم ندارم. گاهی حتی پول ندارم استخر و سونای پنت هاوسم را نظافت کنم. لطفا به درددل ما اختلاسگران زحمت کش گوش دهید
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۷:۳۱ - ۱۳۹۸/۰۷/۱۰
وقتی مجلس با طرح شفاف سازی مخالفت میکنه بدونید ماجرا چیه
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۷:۴۷ - ۱۳۹۸/۰۷/۱۰
امیدوارم بحث تسویه حساب های جناحی در بین نباشد.
مجمد رضا
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۸:۴۰ - ۱۳۹۸/۰۷/۱۰
اگر مدیران وسهام داران بانکها وهیئت مدیره انان کلیه سرمایه متعلق به خودشان بود جیب خودشان را نمیزدند به پشتوانه و حمایت و اعتبار بانک مرکزی با سود جویی و سوء استفاده از سرمایه مردم و بیت المال وعدم شفاف سازی وبا سند سازی و گزارش های غیر واقع در بورس به تخلفات خود بیشتر وبیشتر ادامه میدهند
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۳:۱۱ - ۱۳۹۸/۰۷/۱۰
جنگ قدرته جنگ قدرت می فهمی؟
داریوش
| Singapore |
۰۰:۳۵ - ۱۳۹۸/۰۷/۱۱
مدتیه به طور جدی شروع شده اخبار رابیشتر دنبال کنید مفهمید این یکی از صدها پرونده ای هست که در این مدت کوتاه درحال جریانه
کسانی که وام داده اند باید شدیدتر از مفسدین مجازات شوند.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۵۴ - ۱۳۹۸/۰۷/۱۰
کارمندان بانکها برای اینجور آدمها تا کمر خم میشن. مملکت ما پاچه خوار پسنده و انتقاد رو تحمل نمیکنه. واین یعنی راندن دلسوز و پروردن دزد.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۷:۰۲ - ۱۳۹۸/۰۷/۱۰
.هرگز وام دهنده ها را مجازات نخواهند کرد نمی دانستی
احسان
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۹:۱۱ - ۱۳۹۸/۰۷/۱۰
دقیقا موضوع همینه، چرا رییسان و کارمندان فاسد و رشوه گیر ادارات و بانکهای دولتی محاکمه نمیشن هیچ وقت؟
ناشناس
| Germany |
۲۰:۲۲ - ۱۳۹۸/۰۷/۱۰
کارکنان بانکها در صورت تمایل به ادامه کار در بانک بایست مجموعه قوانین بانک را رعایت نمایند قانون بانک میگوید هر که در شعبه شما بیشتر پول دارد احترامش بیشتر است / اعطای تسهیلات اینچنینی جز با موافقت ریاست بانک مرکزی و دستور مقامات سیاسی امکان پذیر نمیباشد و مادامیکه بانکها تحت سلطه سیاسیون باشد شرایط اختلاس بهتر وبیشتر است خدا نیامرزد احمدی نژاد را که بانکها را دست بسته تحویل سیاسیون داد و این سیاست همچنان ادامه دارد
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۲۱ - ۱۳۹۸/۰۷/۱۱
بیچاره رو مجازات میکنند که بانک برای چی وثیغه نگرفته جالب نیست
هر دم از این باغ ....
پاسخ ها
لقمان
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۵۱ - ۱۳۹۸/۰۷/۱۰
از این دم ها از زمان قابیل که هابیل را کشت بوده است. ادا واطوار در نیار.
ناشناس
| Singapore |
۰۰:۴۴ - ۱۳۹۸/۰۷/۱۱
لقمان خان یا سن کمی داری یا خودتو زدی به اون راه
داستان گروه عظام و جناب ایروانی رو نمی دونم اما وضعیت تولید جوریه که مرز بین خدمت و خیانت به تار مویی رسیده .. شما اگه توی ادارات دولتی رشوه ندی کارت راه نمی افته و هزار جور گیر و گرفت پیدا می کنی .. به نظر می رسه با این سیستم اداری و بانکی همه تولید کننده ها می تونن یه پا اختلاسگر رشوه بده و کلاهبردار باشن ... وقتی جنست توی گمرک بمونه و نتونی تولید کنی از تعهدت عقب می افتی و نمی تونی جواب مشتری رو که پول داده بدی .. نتیجه اینکه میشی کلاهبردار.. نتیجه ی این همه بخشنامه ای رنگارنگ و یه شبه همینه ..
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۱:۵۹ - ۱۳۹۸/۰۷/۱۰
بهونه میاری آقای تولید کننده. شرکتهایی و میشناسم که کاملا شفاف عمل میکنند و با گمرک شفافن و ترخیص هم میکنن
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۳:۲۱ - ۱۳۹۸/۰۷/۱۰
بهونه نمیاره
عین حقیقت رو گفته
منم شرکتهایی رو میشناسم که شفافن ولی گرک ترخیص نمیکنه
چرا نمیگید همین قطعه سازها باعث شدند جلوی واردات خوردو گرفته بشه و انحصار دست خودشون باشه.
چرا امثال ایشان و و فردی مانند سلطان سکه را اعدام میکنند اما دزدهای با حجم دزدی دهها و صدها برابر به حبس محکوم میشوند؟
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۵۷ - ۱۳۹۸/۰۷/۱۰
دو جور فاسد اقتصادی هست .خودی و غیر خودی.خودی ها مصون هستند،
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۵۵ - ۱۳۹۸/۰۷/۱۰
هیچ وصل خودی رو اعدام نمیکنند حتی اگر مثل نجفی قتل عمد کرده باشه.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۱۸ - ۱۳۹۸/۰۷/۱۱
گل گفتید-باید همه چیز سر یه بیچاره خراب شود
خدا قوت آقای رئیسی.
پاسخ ها
ناشناس
| Germany |
۱۷:۰۲ - ۱۳۹۸/۰۷/۱۰
منفی دهنده های بنفش که با قر کمر مدام از دلار 5000 تومنی با آمدن رییسی مردم رو میترسوندین . فساد ستیزی سید بدجور سوزوندتون ها . خخخخخخخخخخخ بسوزین
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۷:۰۵ - ۱۳۹۸/۰۷/۱۰
خواص فقط به زندان محکوم می شوند
آنهم چندسال ناقابل نمونه اش همین حسین فریدون.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۸:۴۹ - ۱۳۹۸/۰۷/۱۰
حاج آقا رییسی خدا پشت و پناهت،امید مظلومان
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۳:۲۵ - ۱۳۹۸/۰۷/۱۰
در جواب ناشناس۱۷:۰۲
من به روحانی رای دادم و مثل سگ پشیمانم.من یه اصلاح طلب بودم ولی الان نیستم.صد البته که اصولگرا هم نیستم.
ولی این اقدامات آقای رییسی رو تحسبن میکنم ولی شما هم این کارا رو مصادره به مطلوب نکنین.
البته آقای رییسی داره کارشو انجام میده و فقط باید بهش خسته نباشید گفت نه اینکه براش فرش قرمز پهن کرد، بلکه باید گردن و ریشه اون مسیولانی رو که زمینه وجود و بروز این مسیرو شول دادن قطع کرد
واقعا چرا عوالی که باسه این همه فساد میشوندازاد می چرخند یک ریس بانک وقتی به یک ادم محتاج وکرفتار دوملیون وام بدهد هرنوع ضامن هم میاوری بهانه گیری می کند ونمی چطور پول این مردم بیچاره را به اینها می دهد
باز دم رئیسی گرم که داره میگیره. فقط امیدوارم فقط به گرفتن ها نباشه و شاهد اعدام تک تکشون باشیم که از این به بعد کسی جرأت نکنه فساد انجام بده. البته جناب رئیسی گرم یه سری هم به ادارات بزنه که این رشوه رو از سیستم ادارات دولتی جمع کنه. مسئولین باور کنید تحریم اصلا ربطی به پیشرفت کشور نداره. از داخل باید درست کنیم. وقتی فساد باشه هیچ پیشرفتی نمیکنیم. تا وقتی فاصله طبقاتی باشه و دلالی و مدیریت ضعیف و خانوادگی باشه اصلا پیشرفتی نداریم. تا وقتی نجومی بگیر داریم و پزشکا با 10 سال درس درآمدهای چندصد میلیونی میگیرن مملکت هیچ پیشرفتی نیمکنه و علوم مهندسی و صنعت فلج میشه و افراد مستعد میرن رشته های پزشکی. تا وقتی کسی که مدرک دکترا داره باید به فکر شغل باشه و از علمی که اندوخته نمیتونه استفاده کنه کشور پیشرفت نیمکنه. تا وقتی فرهنگ چشم و هم چشمی داریم و منابع و امکانات کشور پراکنده نیستن نباید انتظار پیشرفت داشت. یه معجزه تو این وضع به نظر میرسه ولی من میگم معجزه نیاز نیست و باید فقط سیستم مدیریتی درست بشه. تا وقتی کتابا رو به کوچک شدن میرن. دانشگاه ها رو به تعطیلی و بازی کردن میرن پیشرفت نمی کنیم. تا وقتی اساتید نمره الکی میدن و تقلب تو کشور نهادینه شده هیچ پیشرفتی حاصل نمیشه. تا وقتی عرق ملی نداریم و کالای خارجی میخریم.میدونی باید چکار کرد:
1- استفاده از افراد متخصص و متعهد در پست های بالا
2-ایجاد شفافیت مالی مسئولان و ممنوعیت اشتغال در چند پست
3-جلوگیری از استخدام در روالی غیر از روال قانونی و پارتی بازی
4- کاهش فاصله طبقاتی قشرهای مختلف درآمدی با استفاده از مالیات
5-محاکمه و گنجاندن قوانین بسیار بسیار سختگیرانه برای افرادی که خارج از قانون سعی در دزدی، سواستفاده، اخذ رشوه، کارنکردن (خیلی تو کارمندا زیاده)، به نحوی که کسی که خطایی انجام داد بدون رفعت و عطوفت به عاقبت بدی دچار بشه.
6-تقویت پلیس و امنیت شهرها مخصوصا امنیت شهرهای کلان
7-فرهنگ سازی پایه با استفاده از دروس قبل از دانشگاه
8-سخت گیری در دانشگاه ها (الان بعضی دانشگاه ها پول میدی مدرک میدن) و حذف کسانی که توانایی مطالعه روزی چند ساعت رو ندارن
9-حمایت از نخبگان و افراد باهوش و حمایت مالی از قشر ضیعف جامعه
10-حذف سیستم دلالی از کالاها مخصوصا مسکن و خودرو و کشاورزی
11-تقویت بخش خصوصی با استفاده از قوانین و دستورالعمل هایی که نوسانات نرخ دلار را پوشش می دهد نه اینکه پیمانکاران را دونه به دونه ورشکست کنیم.
12-نظارت خیلی دقیقتر بر ارگان ها و استفاده از نیروهای متعهد به نظام و متدین
13-جلوگیری از پیشروی بیش از حد شهرها (من تهرانی نیستم ولی تهران به نظرم بدترین جا برای زندگیه، چون در حقیقت مردم اینجا به جای 24 ساعت متوسط 20 ساعت در روز عمر میکنند و اون 4 ساعتو در مسافت ها برای خرید و کار و بیرون میگذرونن که اتفاقا هم خسته کنندس و هم برای سلامتیشون مضره) و تقویت و دادن امکانات به روستاها و شهرهای کوچک
14-تقویت سیستم قضایی و استخدام قاضی به اندازه کافی برای جلوگیری از رسیدگی پرونده ها به مدت طولانی
و بخوام ادامه بدم خیلی لیست بلند بالایی میشه
آقای رییسی دست مریزاد ... متشکریم
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۰۳ - ۱۳۹۸/۰۷/۱۰
تو سوئد خبرهای فساد اقتصادی رو دنبال میکنی؟بیکاری اونجا؟
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۷:۰۳ - ۱۳۹۸/۰۷/۱۰
از سوئد؟!؟!؟
آی کیو.
بگذارید هر چه میخواهند اختلاس کنند
کار خیلی حساس شده . باید مواظب بود و کاری نکرد که همین چند هزار نفری هم که در کارخانه ها سر کار گذاشته به خیل بیکاران اضافه شوند.
تورا خدا این قدر از دزدی در مملکت ننویسید تا الان چکار می کردید مگر وظیفه مطبوعات اطلاعرسانی وافشاء فساد نیست چون ما از زن وبچه خجالت می کشیم چون فکر می کنند ما بی عرضه بودیم در این کشور دزدی نکردیم ودر زمان بازنشستگی منتظر چندر غاز حقوق بازنشستگی که بر خلاف قانون پرداخت کامل نمی شود منتظر به مانیم ............
فقط مبلغ وامش پرداخت یک ماه یارانه مردم هست.....خدا ما به داد مردم بیچاره برس چه گناهی کردن اخه
اخلاگر آن کسی است که به این وام 3 هزار ملیاردی بدون وثیقه داده است
تا وقتی که با عواملی که باعث به وجود آمدن چنین فسادهایی شده اند برخورد نشود این بگیر و ببند ها کاملا بیفایده است و صرفا هرس کردن فساد است نه ریشه کن کردن آن.
محیط ناسالم غول اقتصادی تولید نمی‌کند بلکه دیو ونهایتا هیولای اقتصادی ظهور می‌کند قرار داده‌ای انحصاری رانت‌های اطلاعاتی تیشه به ریشه فعالیتهای مشروع وپاک می‌زند به نحوی که در نهایت از دور خارج میشوند واوضاع همینی می‌شود که الان هست
از این رونمایی ها که هر روز می بینیم مهم اینه که چرا زمینه فساد خیز از بین نمی رود و چرا یک ریال از این فسادها به خزانه بر نمی گردد.
فقط اعدام
چرا اینقدر صحبت از فسادِ تو این مملکت ؟ مگه پایه و اساس حکومتِ ما ، اسلامی نیست ؟؟
پس اینقدر فساد چرا ؟؟؟؟
بقول نویسنه مقاله رونمایی شد.!! چه فایده بایستی ریشه فساد خشکانده بشه. ولی فکر نمی کنم بتونن.!!
خدا خودت مملکت را نجات بده. چه خبره. اخبار دیوانه کننده است.
چقدر دزد پروراندیم در این مدت.جاش اگه گوسفند پرورش داده بودیم الان جای برزیل نشسته بودیم
اینکه این اقا بدون وثیقه وام دریافت کرده، بانک مقصره یا ایشون؟ لطفا کمی وقت کنید.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۴۵ - ۱۳۹۸/۰۷/۱۰
همه دست دردست هم مقصرند..
ناشناس
| Canada |
۱۶:۴۶ - ۱۳۹۸/۰۷/۱۰
بانکها در حال حاضر نقش طمعه سر قلاب رو بازی میکنن
از آقای ایروانی پول بگیرید بدین به دولت تا خیال آقای مطهری راحت بشه.
همه ی پرونده هایی که داره طرح میشه و کارآفرینان قبلی را مفسد نشان می دهد، در یک چیز اشتراک دارند و آن دریافت وام و تسهیلات بدون وثیقه از بانکهاست. بهتر است مستقیم به سراغ نظام بانکی رفت و آن را اصلاح کرد تا این همه زمینه ی سوء استفاده ایجاد نکنه
کاش یه روز منم به عنوان سلطان بدبختی دستگیر و اعدام بشم
پاسخ ها
ناشناس
| Canada |
۱۶:۵۰ - ۱۳۹۸/۰۷/۱۰
ما فقرا میمیریم تا یکی بیاد دستمون بگیره
ناشناس
| Netherlands |
۱۶:۵۱ - ۱۳۹۸/۰۷/۱۰
انشالله
تمام مشکلات این مملکت را بانک دولتی پیش آوردند پول مردم امانت نزد بانک میباشد . در یک هم چین موردی باید رییس بانک محاکمه کنید به اشد مجازات . به چه حقی پول مردم را بدون ضابطه در اختیار شیادیان می گذارید میبایست اول از هم رییس و عامل تصیم گیر در بانک محاکه شود . از بی عدالتی مردم به گریه افتاند پول را به راحتی به آنه میدهند بد دیگران با هزار زحمت بخشی از آن را پس میگیرند.
به یک جوان مالدار خوش نوخاسته برای وثیقه گذاری جهت "آزادی موقت با مسئولیت نامحدود" نیازمندیم
ایا قبل از محاکمه ایشان فکری به حال کارخانه های در حال تولید متعلق به گروه عظام و چندین هزار کارگری که در ان کار میکنند شده است؟
تا انجاییکه بنده اطلاع دارم کلیه این کارخانه ها در این وضعییت بد اقتصادی با تمام ظرفیت در حال تولید میباشند
از مسولین انتظار میرود (اگر چه بیجاست) که این توان تولیدی را حفظ نمایند
خدا کند که شایبه اخذ حق الحساب در پشت این اتهامات نباشد
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۳:۳۲ - ۱۳۹۸/۰۷/۱۰
با همین منطق سالهاس دارن کشورو میچاپن.با طرح این سناریو که واردات خودروی خارجی باعث بیکاری چند صد هزار نفر میشه جلوی واردات قانونی خودرو خارجی رو میگیرن تا هم بتونن اشغالاهای خودشونو بفروشن و هم بازار انحصاری یدکی دست خودشون باشه.
کل نیروی فعال در بخش خودرو در کشور به صد هزار نفر نمیرسه.با مابه الفاوت پول بنزین مصرفی خودروهای استاندارد و این اشغالهای داخلی میشه اونا رو پوشش دادحالا بماند چه صرفه جویی تو ترافیک، الودگی هوا،مرگ و میر و تلفات و ....میشه
.من از نزدیک با بازار لوازم یدکی خودرو اشنایی دارم.دقیقا عظام رو هم میشناسم.این اختاپوس با یه سود بسیار ناچیز جنس رو از تولید کننده بدبخت میخره و با قیمت خودش میفروشه.عظام کارخدنش کجا بود؟؟؟؟
یه دفتر مرکزی تو سعادت اباد داره.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۰۶ - ۱۳۹۸/۰۷/۱۱
از نظر شرعی، کدام کارگر حاضر است پول حرام به سر سفره خود ببرد البته سلبریتی هایی که در آن سریال بازی کردند خوردند پس شما انتظار داری همه بخورند
این نتیجه اقتصاد دولتی و ممنوعیت واردات و انحصار بازار داخلی است . یکعده مفتخوار تولید کننده نما . بازار مصرف 80 میلیون مصرف کننده بینوا را در انحصار خود در آورده اند .
به اسم تولید ملی . انحصار ایجاد شده و بنجل ترین اجناس با قیمتهای غیر رقابتی نصیب مردم میشود .
از خودرو تا پوشاک تا مواد غذایی و تا مسکن همه قیمتها حبابهای وحشتناک دارد . و همه باید فقط از این مافیای انحصاری خرید کنند . بانکداری و بیمه و ... هم همین وضع را دارد ..
متاسفانه همه فقط شعار میدهند . به قول معروف :

تغاری بشکند ماستی بریزد
جهان گردد به کان کاسه لیسان
به خدای احد و واحد قسم میخورم اتهامات مطرح شده حتی یک دهم حوزه تخلفات گروه عظام هم نیست. وقتی به اتهامات این گروه رسیدگی میشود باید به ابعاد ان هم رسیدگی شود. به نقش شرکتهای ایشان در چین و آلمان و دبی هم اشاره کنند که میلیون ها دلار پول این ملت در این سه شرکت مخفی شده است. و نقش معاونان ایشان و مدیران عامل شرکتهای تابعه. موضوع را بسیار کوچک دیده اند که فکر میکنم بخاطر نفوذ زیاد ایروانی است. چگونه پرونده ای که صد برابر این قطر دارد به این حد تنزل یافته ! فقط 7 متهم ? لازم باشد در خصوص نقش بقیه افراد این گروه با سند افشاگری میکنیم تاهمه بدانند این پرونده بسیار بسیار قطورتر است و نه هفت متهم که حداقل 25 متهم اصلی دارد.
رشوه دادن ورشوه گرفتن رو اگه جرم بدونین
تقریبا، میبایست همه ادارات دولتی رو که به نحوی با مردم عادی تماس دارن تعطیل کرد که این شدنی نیست
و اما میمونه باز پرداخت وامهای دریافتی؛:
خودتون در بالا گفتید که ۳۰۰۰ میلیارد از بانک ها تسهیلات گرفته و با اون پول چنتا شرکت به مجموعه عظام اضافه کرده ،،،خب قبل از این که کوس رسوائی این آقا رو به صدا دربیارین ،،بهتره تا بی سروصدا ،ارزش ویژه اون چنتا شرکت رو محاسبه میکردین و بعدش اگر به نتایج خوب میرسیدین ،بدون این که جنجال کنین که در نتیجه ، شرکت های سوداور این متهم رو هم عمدا،به طرف زیاندهی سوق بدین ، بهتر بود تا بدوا و محرمانه از خود این آقا میخواستین که وثایق کافی در اختیار بانکهای تسهیلات دهنده قرار بده که به احتمال قوی این کار رو میکرد
و همه قضایا ختم بخیر میشد
باید فرق بگذاریم بین کسانیکه وامهای ارزی و ریالی مختلف از سیستم بانکی دریافت میکنن و تحت روشهای مختلف ، وامهای مزبور رو صرف سرمایه گذاری خودشون و یا خونوادشون در خارج از کشور میکنن با کسی که هر چی گرفته ،صرف کار آفرینی و ایجاد شغل در داخل مملکت نموده است
سلطان فساد و قاچاق شماره چند هستند ایشون؟ جا دارد تبریک عرض کنیم خدمت مسئولین بابت اینهمه افتخارآفرینی و حماسه!
کی گفته ایران جهنمه؟ بهشت از این زیباتر و غنی تر؟! هر کس هر جوری که دلش میخاد میبره میاره و ...........
من متوجه نشدم ؟! این پولی که گرفته را در ایران سرمایه گذاری کرده یا از ایران خارج کرده ؟ ایا می توان این پول را برگرداند یا نه ؟ من تا همین چند وقت پیش از زبان تعمییرکار خودرو می شنیدم که تاکید داشت قطعات عظام با کیفیت است و قطعات دربازار وجود داشت اگر پول گفته شده در ایران سرمایه گذاری شده و قطعه باکیفیت تولید می شود چطور ایشون مفسد فی الارض شده ؟
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۰۸ - ۱۳۹۸/۰۷/۱۱
بیشتر پول ها را از کشور خارج کرده اند و قابل برگشت نیست نمی بینید در دادگاه چقدر راحت نشسته اهل و عیال تا هفت پشت تامین هستند
وثیقه نامعتبر قصور بانک بوده و ایشان که حی و حاضر بوده و شرکتش فعال است.
من فرزند یکی از کارگران کشته شده در معدن ذغال هستم . پدر من را شما کشتید . من و خواهر و برادرم را شما مدیران نالایق و پولدوست بخش خصوصی ، یتیم و آواره کردید .... شما اساتید طرفدار خصوصی سازی که هنوز الفبای انسانیت و همان اقتصاد را هم نمیفهمید . .......... پدر من را شما کشتید . ..... خودتان در دانشگاه و ساختمانهای مجلل تهران نشسته اید .......... برای مردم دیگر تز میدهید .......... پدر خوبم کجاست ؟...پدرم را میخواهم ! .......... تحمل این همه بی کسی و تنهایی را دیگر ندارم .........پدرم را میخواهم ! ....... پدر خوبم را میخواهم ............
ایرانیان دزد دزد دزد باید نابود شوند آمین
خداوندا رحم کن برحال بیچاره گان وضعیفان
تا حالا دیدید در این محاکمه ها از افراد گمرک و مدیران عامل بانک ها و کسانی که کمک کردند و رشوه گرفته اند و عضو دولتی اند کسی محاکمه شود و یا اسمی از آنها برده شود؟!!
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۷:۴۲ - ۱۳۹۸/۰۷/۱۱
هرگز. آنها در حاشیه امن قرار دارند به لطف مسئولین.
چرا اکثر قریب به اتفاق کارآفرینان بعد از جنگ و به ویژه ده پانزده سال اخیر این چنین افرادی هستند؟ چرا بیشتر از تکیه بر صادرات ، برای تپسعه کسب و کار خود بر انحصار و رانت و وامهای خاص بانکی و سوبسیدهای از جیب ملت متکی هستند؟
اگر این اختلاسها واقعیست وقصد پاپوش درست کردن برای کسی نیست جز مصادره کامل اموال و اعدام در ملاء عام هیچ مجازت دیگری تسکین دهنده آلام ملت نمیتواند باشد / همانطور که در عرصه سیاسی مقلد وپیرو کشورهای چین وکره شمالی هستیم کاش در عرصه فساد اقتصادی نیز به روش همان کشورها عمل کنیم
چرا کسانی که رشوه گرفته اند و با این اقایان همکاری داشته اند مجازات نمی شوند ؟
چرا قواعد ومقررات منطقی برای بررسی سوابق وخوشنامی وام گیرندگان تدوین نمی‌شود جابرسان داخلی بانک‌ها چرا خوابند چرا گنترلهای داخلی کارایی‌لازم را ندارد بنظر من مقصراصلی هستند کنترل مدارک پرداخت وام در مرحله نهایی خیلی ساده است بشرطی که سوع نیتی درکار نباشد
امیدوارم اگر برای مردم مفید بوده تبرئه به و اگر مضر بوده یه مجازات عادلانه بشه. اعدام دیگه چیه؟
متاسفانه کسانی که سرمایه گذرای در ایران کرده آند را بر اساس تسویه های سیاسی نابود می‌کنند ، ایشان میزان شرکت‌های فعالش چند برابر تعهداتش است ، این یعنی پول را خارج نکرده، و باید به حق قظاوت کرد
سر پول مردم نقشه میکشند مفسدین
به نظر می رسه بحث آقای ایروانی از نوع تسویه حساب سیاسیه ، من ایشان را اصلا ندیده و نمی شناسم ، ولی از شرحی که داده شده ، ایشان بدهکار بانکی هست نه مفسد فی الارض ، این چه واژه ایه که جمهوری اسلامی خلق کرده ، در واقع برداشت غلط از آن چه که در قرآن کریم آمده
اگر ایشان از بانک ها تسهیلات گرفته ، حتی بدون وثیقه ، ولی با این پول ها در کشور ایجاد اشتغال کرده و الان چند برابر بدهی ، ثروت داره ، چنین لقبی به ایشان خلاف عدله
چرا الان در بین متهمین فقط ۴ تا از کارمندان ایشان و ۳ تا از گمرک هست ، متهمان اصلی یعنی مسئولین و مدیران وقت اون بانک ها چرا نیستند ، بانک ها !!! ، مسئولان وقت حراست اون بانک ها چرا دستگیر نشده اند ؟ مسئولین وقت سازمان بازرسی کل کشور و ......... چرا دستگیر نشده اند ؟
جناب رئیسی مسئولیت سنگینی بر دوش شماست
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۳۳ - ۱۳۹۸/۰۷/۱۱
در هیچ جای دنیا تولید کننده با 5000 نفر نیروی انسانی را محاکمه نمیکنند
من بود شاید دیگه در ایران تولید نمیکردم
میرفتم برای کارخانه های زاپن و.... تولید میکردم
خوب این اقای محترم که اینهمه خلاف کرده است مگر تنها بوده است چرا انهایی را که رشوه گرفته اند محاکمه نمی شوند این اقای کار افرین شاید چند بار هم لوح تقدیر گرفته است اگر اینها را راست می گویید چرا به مشکلات کارگران هپکو و هفت تپه و فولاد اهواز و صنایع اذر اب رسیدگی نمی کنید این اقای رییس خصوصی سازی که اخیرا از مقامش عزل شده است چرا دستگیر و محاکمه نمی شود اقایان محترم مبارزه با فساد باید ریشه ای حل شود اگر ریشه ای حل نشود مشکل همچنان پابرجاست الان چند کارگر و حامیان انها به خاطر اعتراض به بی عدالتی و حق کشی در زندان هستند انهایی که الان به جرم مخل امنیت ملی زندانی شده اند زندانی صنفی و سیاسی می باشند که می خواهند قانون در کشور اجرا شود ومتخلفان به سزای عملشان برسند به جای اینکه با متخلفان بر خورد شود با منتقدان لسوز بر خورد می شود که عاقبت این کار خوب نخواهد شد طبق گفته استاندار اراک شرکت هپکو با ان عظمت فقط با ده میلیون تومن انهم با چک واکذار شده است ایت این حراج اموال کشور نیست ؟ حراج که شاخ و دم ندارد متخلف اصلی در کشور رییس خصوصی سازی است که کارخانجات عظیم را نابود کرده است
آقا یا خان خبرنگار تابناک لطفا از تیترهای خلاف عدل و عوام فریبانه استفاده نکن ، یعنی چی " سلطان فساد و قاچاق ؟ "
با این همه بخشنامه روزانه خیلی از فعالین اقتصادی مشکل دارند به عنوان نمونه بنده مغازه خود را در سال 90تا92 اجاره داده بودم در زمان تخلیه گفتم برو مالیات را پرداخت کن مستاجر رفته مالیات شغلی را پرداخت و برگه ای را به او داده اند مبنی بر عدم بدهکاری مالیاتی امسال به من گفتند مستاجر شما بدهکار است حتی به برگه خودشان هم اهمیت ندادند از من درخواست داشتند یا مستاجر هشت سال پیش را بیاورم که پرداخت کند یا خودم پرداخت نمایم بنده نیز چون دسترسی به مستاجر نداشتم ناچارا خودم پرداخت کردم مبلغ 2/800 ایا با این قانونها فکر میکنید میشود سالم کار کرد
البته من کاری به اختلاسگران ندارم و باید محاکمه و ادب شوند
ما همسایه ای داشتیم که از مقامات بانک ... بود شنیدم تا چند سال پیش خودش مستاجر بوده ولی یک ساختمان یازده واحدی با دو مغازه ساخته بود و ما آپارتمانمان را از او خریدیم ، به نظرتون چطوری در عرض چند سال از مستاجری و کارمندی بانک به ساخت مجتمع رسیده ؟ ان شاء الله که بیل زده و عرق ریخته
سلام باید ریشه ای کار کنیم چرا این همه افراد با درآمد های بسیار به فکر چاپیدن جامعه و دولت هستند اخلاق و معنویت در جامعه از بین رفته و رقابت در دزدی و چپاول جای وطن پرستی وکمک به ساخت ایران عزیز را گرفته . اختلاسگران از گرسنگی دزدی نمی کنند از حرص و زیاده خواهی این کار را می‌کنند
بیچاره مردم زود باور ایران
باور کنید خیلی از این آقایون کار آفرین که نیستند هیچ ضدکار وتلاش نیروهای مبتکر خلاق هستند .معنی ندارد که قطعات چینی را درون خودروها بچپانی وبعد ادعای خلاقیت کنی ومیلیاردها پول به جیب خود وچینی ها که خودرو سازی مارا به خاک سیاه نشاندن برسانید.
مشکل ما ابنه که نمیدونیم چی میخایم .همه چی میخایم وهیچ .
اون مدیران بانکی واون مسئولینی که با این مفسدان همکاری کردن کیا هستند وچرا محاکمه نمیشوند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بابا چه مردی بوده این آقای ریسی بهش رای ندادیم و چه اشتباهی کردیم نشناختیم اورا . دمش گرم
... یکی از بزرگترین مشکلات کشور همین بوروکراسی بحا مانده از زمان رژیم های قبله که نه این که کوجکتر نشده بلکه بزرگتر شده. اداره های مملکت شده اند مکانی برای صبحونه خوردن و ناهار خوردن و تلفن زدن به عمه و خاله و کار مردم رو انجام ندادن . مثلا کاری رو که باید یک یا دو نفر انجام بدهند، ده نفر رو استخدام می کنتد و هیچکس هم انجام نمی ده!! مثلا یه وزارتخانه ساخته شده که برای چاپ کتاب باید مجوز!! بده اونم در قرن بیست و یکم که رسانه های همگانی و فضای محازی گسترش بی حد پیدا کرده. جاپ یک کتاب اگه مخالف سیاست کشور باشه خوب جمعش کنید نه این که تا این حد کاغذ بازی انجام بشه. حالا به مامور از آب و برق و تلفن و گاز اگه بیاد براتون کاری انجام بده اولش می گه با آژانس اومده!! یعنی داداش رد کن بیاد وگرنه کار بی کار... چزا کارمتدهای خاطی دولت و بانکها رو اخراج و آبروشونو نمی برن تا یه حرکتی در مملکت صورت بگیره. رانت بازی و دادن وام و هزار تا کلک بازی و اختلاس های کلان که جای خودش رو داره.
چطور یک مسافر صد دلار نمتونه بگیره یک نفر 8 هزار میلییون میگیره ....
خیلی جالب است یک زوج جوان وقتی می خواهند ازدواج کنند و در خواست وام بدهند باید وثیقه بدهید. اما یک نقر امثال عباس ایروانی میلیارد های تومان و یا میلیون ها دولار وام می گیرد .... این همه فساد از کجا آمده؟
این ها نباید اعدام بشند..اول باید تمام همکارانشون شناسایی بشه،چه سیاسی چه غیر سیاسی و اقتصادی..بعد هم همه مجازات بشن..فقط یه لحظه فکر کنید به حال پدر بدبخت و بیکاری که نتونسته یه کیف نو برای بچه محصلش بخره،غم نان و..هم بماند..یکبار برای همیشه کشور از این افراد پاکسازی بشه ایران گلستان دنیا میشه،فکر کنید این همه پول صرف ساخت کارخانه و تولید شده بود...راستی آقازاده های ایشون کجاند؟احتمالا امریکا نرفتند
خدا میدونه با کیفیت پایین قطعات ایران خودرو و سایپا چه کسانی کشته ، چه مادرانی داغدار، و چه کودکانی یتیم نشدند. خدا جای حق نشسته به خودتون بیایید..
چرا با کارمند خاطی بانک برخورد نمیشه؟!
خیلی از امسال این اقا هست که به اسم تولید وام های چند صد میلیونی گرفتن سال 90 و به جای تولید رفتن ساختمان سازی و انبوه سازی کردن. البته به نام بچه هاشون که دست بانک به جایی نرسه چون توی حساب خودشون چیزی نیست.الان مبلغ وام همون چند صد میلیونه و بانک دنبال ایناست که بگیره امااینا توی حسابشون همچنان چیزی نیست و خونه های به نام بچه هاشون شدن چند صد میلیارد تومان. ما هم روز به زوز ضرر نداریمونو میدیم. کسی نیست قانون از کجا اوردی ؟ بچت از کجا اوردو اجرا کنه؟؟؟؟
برچسب منتخب
# حمله به کنسولگری ایران در سوریه # جهش تولید با مشارکت مردم # اسرائیل # حمله ایران به اسرائیل
آخرین اخبار