میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

یک کشته و ۲۰۰ زخمی در تظاهرات روز سه شنبه عراق

دولت عراق از برجا ماندن یک کشته و دویست زخمی در جریان تظاهرات و اعتراضات روز سه شنبه در بغداد و دیگر استان‌های این کشور خبر داد.
کد خبر: ۹۲۷۱۷۹
| |
6357 بازدید
به گزارش «تابناک» به نقل از مهر، دولت عراق با صدور بیانیه‌ای نسبت به برخی اقدامات خشونت بار در تظاهرات روز سه شنبه بغداد و دیگر استان‌های این کشور ابراز تاسف کرد.

در بیانیه مشترک وزارت کشور و بهداشت عراق آمده است که بغداد پایتخت این کشور و تعدادی از استان‌های عراق امروز شاهد برگزاری تظاهرات اعتراض آمیز در خصوص خدمات عمومی و بیکاری بوده است.

وزارت بهداشت عراق نیز از کشته شدن یک نفر و زخمی شدن ۲۰۰ نفر دیگر از جمله ۴۰ تن از نیرو‌های امنیتی در این اعتراضات خبر داد.
میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت