میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

کارشناس داوری: پنالتی اشتباه پرسپولیس باید تکرار می‌شد

کد خبر: ۹۲۶۸۲۸
| |
4280 بازدید
|
۲

یدالله جهانبازی، کارشناس داوری فوتبال کشورمان گفت که پنالتی اعلام شده به سود پرسپولیس در دیدار مقابل ماشین‌سازی تبریز اشتباه بوده است، اما داور باید این پنالتی را تکرار می‌کرد.

به گزارش تابناک ورزشی، یدالله جهانبازی درباره پنالتی اعلام شده به سود تیم فوتبال پرسپولیس در جریان دیدار مقابل ماشین‌سازی تبریز اظهار داشت: این پنالتی درست نبود و داور در اعلام آن اشتباه کرد. با این حال پس از اینکه ضربه زده شد، بازیکنان وارد محوطه جریمه شدند و این پنالتی باید تکرار می‌شد. یکی از داوران باید شجاعت به خرج دهد و وقتی بازیکنان وارد محوطه جریمه می‌شوند یا دروازه‌بان حریف جلو می‌آید، باید پنالتی را تکرار کند. این اتفاق در دربی یا بازی‌های پس از آن رخ نداده است.

همچنین نوذر رودنیل درخصوص صحنه پنالتی گفت: پنالتی اعلام شده به سود پرسپولیس اشتباه بود و کوپال ناظمی در این صحنه مرتکب اشتباه شد.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۲
سهراب
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۳۹ - ۱۳۹۸/۰۷/۰۸
کلا اشتباه به نفع پرسپولیس زیاده. برانکو هم اگه موقع رفتن به عربستان تیم داوریش رو هم با خودش میبرد الان اخراج نشده بود و صدر جدول لیگ عربستان بود.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۳۵ - ۱۳۹۸/۰۷/۰۹
اقا درست بود فدراسیونی ها خوشحال می شدند
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات