ناطق نوری:

پیشنهاد ائتلاف صلح جهانی هرمز از موضع عقلانیت است

کد خبر: ۹۲۶۲۳۰
| |
5395 بازدید
عضو مجمع تشخیص مصلح نظام گفت: پیشنهاد رئیس جمهور ایران در سازمان ملل مبنی بر ائتلاف صلح جهانی هرمز بسیار منطقی و از موضع عقلانیت است.

به گزارش «تابناک» به نقل از ایلنا، حجت‌الاسلام والمسلمین علی اکبر ناطق نوری امروز جمعه ۵ مهرماه، در آخرین روز سفر ۵ روزه خود به استان خوزستان در گفتگو با خبرنگار ایلنا در خصوص پیشنهاد رئیس جمهور در سازمان ملل مبنی بر ائتلاف صلح جهانی هرمز، اظهار کرد: اگر این مسئله محقق و عملی شود برکات زیادی به همراه خواهد داشت.

وی افزود:، ولی بعید میدانم کشور‌های منطقه به آن عمل کنند؛ زیرا بصورت مستقل تصمیم گیری نمی‌کنند.

حجت‌الاسلام ناطق نوری با اشاره به اینکه پیشنهاد مطرح شده بسیار خوب و منطقی است که نشان میدهد ما اهل مراوده، رفت و آمد و همکاری هستیم، تصریح کرد: سخنان رییس جمهور بسیار منطقی و از موضع عقلانیت و اقتدار بود.
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟
الی گشت