طلسم شکنی کریمی و فینال انتقامی با کاکس آمریکایی

کد خبر: ۹۲۴۸۹۷
| |
4523 بازدید

علیرضا کریمی به فینال مسابقات کشتی آزاد قهرمانی جهان راه یافت تا طلسم طولانی کشتی ایران شکسته شود.

به گزارش تابناک ورزشی، در رقابت‌های امروز کشتی آزادقهرمانی جهان ۲۰۱۹ در قزاقستان، و در وزن ۹۲ کیلوگرم علیرضا کریمی در دیدار نیمه نهایی مقابل جبراییلوف از روسیه با نتیجه قاطع ۱۰ بر صفر به برتری رسید و مقتدرانه راهی فینال شد. کریمی در فینال با جی دن کاکس قهرمان سال ۲۰۱۸ جهان از آمریکا مسابقه می‌دهد.

کریمی پیش از این در دور نخست استراحت کرد، سپس برابر روبه آن از مولداوی به برد قاطع ۱۲ بر یک دست یافت و راهی یک چهارم نهایی شد. وی در دومین مبارزه و در یک چهارم نهایی نیز به مصاف ساگالیوک از اوکراین رفت و در پایان با نتیجه قاطع ۱۲ بر ۲ به برتری رسید.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت