قیمت جهانی طلا افزایش یافت

قیمت طلا در بازارهای جهانی با 1.05 دلار افزایش 1502.43 دلار فروخته شد.
کد خبر: ۹۲۴۶۴۷
| |
3360 بازدید

به گزارش فارس به نقل از رویترز، با توجه به اینکه سرمایه‌گذاران در انتظار اخبار مربوط به موضع بانک مرکزی آمریکا در مورد سیاست پولی این کشور هستند، قیمت طلا اندکی افزایش یافت.

هر اونس طلا در بازارهای جهانی با 1.05 دلار افزایش 1502.43 دلار فروخته شد.

جیگار تریودی، تحلیلگر بازار گفت: «قیمت طلا این هفته در بازه محدودی نوسان داشت. بانک مرکزی اروپا هفته گذشته نرخ بهره را کاهش داد و اکنون تمرکز بر کمیته بازار آزاد فدرال رزرو است.»

«افزایش اخیر قیمت طلا در نزدیکی 1560 دلار، سطح مقاومتی خوبی تا الان است. من فکر نمی‌کنم قیمت‌ها از این بالاتر برود مگر اینکه فدرال رزرو از یک کاهش دیگر نرخ بهره در ماه دسامبر خبر دهد.»

اقتصاددان‌ها و تحلیلگران به میزان زیادی انتظار دارند که بانک مرکزی آمریکا نرخ بهره را برای دومین بار در سال جاری برای مقابله با ریسک‌های ناشی از جنگ تجاری آمریکا و چین کاهش دهد.

احساس ریسک پذیری در بازار بر تقاضا بر طلا تاثیر می‌گذارد زیرا طلا اغلب در شرایط بلاتکلیفی‌های سیاسی و مالی به عنوان منبع جایگزین و امن سرمایه‌گذاری دیده می‌شود.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# دیدار پوتین و ترامپ # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
ایران و آمریکا در مذاکرات به توافق می‌رسند؟
الی گشت