افزایش ۳ تا ۵ درجه‌ای دما در نوار شمالی کشور

کد خبر: ۹۲۴۰۵۷
|
۲۵ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۰:۲۹ 16 September 2019
|
2602 بازدید

کارشناس سازمان هواشناسی وضعیت جوی کشور طی روز‌های آینده را تشریح کرد.

به گزارش میزان، کبری رفیعی کارشناس سازمان هواشناسی با بیان اینکه امروز تا پایان هفته در بیشتر مناطق کشور جوی آرام پیش بینی می‌شود، گفت: امروز و فردا در شمال سیستان و بلوچستان به ویژه در منطقه زابل و همچنین شرق استان کرمان افزایش سرعت وزش باد منجر به وقوع گرد و خاک و کاهش کیفیت هوا خواهد شد.

وی ادامه داد: از امروز تا چهارشنبه در نوار شمالی کشور دمای هوا ۳ تا ۵ درجه افزایش می‌یابد و از بعد از ظهر جمعه و طی روز شنبه با توجه به شمالی شدن جریانات روی دریای خزر بارش سواحل شروع خواهد شد که این بارش‌ها به شکل پراکنده خواهد بود.

رفیعی با بیان اینکه برای تهران امروز و فردا آسمانی صاف پیش بینی می‌شود، تصریح کرد: بیشینه دما در تهران امروز به ۳۰ درجه می‌رسد.

کارشناس سازمان هواشناسی یادآور شد: شهرکرد با دمای ۷ درجه به عنوان خنک‌ترین و اهواز با دمای ۴۵ درجه گرم‌ترین مراکز استان بوده اند.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# دیدار پوتین و ترامپ # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا موافق ساخت بمب اتم هستید؟
الی گشت