پزوی آرژانتین افت کرد

کد خبر: ۹۲۱۷۸۵
| |
3725 بازدید

پس از اینکه آرژانتین قوانین کنترل سرمایه جدیدی را برای جلوگیری از افت ارزش پول خود به کار گرفت، قیمت اوراق قرضه افت کرد و قیمت پزو در بازار رسمی و بازار سیاه سقوط کرد.

به گزارش مهر به نقل از رویترز، پس از اینکه آرژانتین قوانین کنترل سرمایه جدیدی را برای جلوگیری از افت ارزش پول خود به کار گرفت، قیمت اوراق قرضه افت کرد و قیمت پزو در بازار رسمی و بازار سیاه سقوط کرد.

رئیس‌جمهور مائوریسیو ماکری، که طرفدار آزادی بازارهاست و پس از روی کار آمدن خود در سال ۲۰۱۵، قوانین کنترل‌کننده بازار را کنار گذاشت، با اقدام روز یکشنبه خود، گردشی بزرگ از مواضع خود انجام داده است. ماکری تحت فشار سقوط ارزش پزو و قیمت اوراق قرضه، مجبور شد برنامه پرداخت ۱۰۰ میلیارد از بدهی‌های دولت را به تعویق بیاندازد و قوانینی برای کنترل بازارهای ارز وضع کند که خرید دلار را محدود می‌نماید.

هرچند پس از اعلام وضع این قوانین نرخ پزو در بازار رسمی ۰.۸۸ درصد بالا رفت، اما نرخ آن در بازار آزاد با ۰.۷۹ درصد افت مواجه شد. ایننشان می‌دهد اعتماد مردم به قیمت رسمی کاهش یافته است.

نرخ پزو تا به اینجای امسال بیش از یک سوم سقوط کرده است. این در حالی است که سال گذشته نیز ارزش پزو بیش از ۵۰ درصد پایین آمده بود.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت
آخرین اخبار