سردرگمی آمریکا در مورد زمان رونمایی از معامله قرن

فرستاده ویژه رئیس جمهور آمریکا به خاورمیانه تاکید کرد که این کشور باز هم تصمیم به تعویق زمان رونمایی از طرح صلح خود موسوم به معامله قرن گرفته است.
کد خبر: ۹۲۰۸۸۴
| |
2172 بازدید

فرستاده ویژه رئیس جمهور آمریکا به خاورمیانه تاکید کرد که این کشور باز هم تصمیم به تعویق زمان رونمایی از طرح صلح خود موسوم به معامله قرن گرفته است.

به گزارش ایسنا، جیسون گرینبلات، فرستاده ویژه رئیس جمهور آمریکا به خاورمیانه در توئیتی اظهار داشت: تصمیم گرفتیم معامله قرن یا بخشی از آن را قبل از انتخابات کنست رژیم صهیونیستی در ۱۷ سپتامبر آینده ارائه ندهیم.

در همین حال، شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی نیز به نقل از یک منبع در کاخ سفید اعلام کرد که بخش سیاسی معامله قرن قبل از انتخابات کنست ارائه نخواهد شد.

دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا روز دوشنبه گذشته تاکید کرد که ممکن است قبل از انتخابات کنست از طرح صلح خود رونمایی کند.

در همین حال، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی تاکید کرد که طرح صلح آمریکا موسوم به معامله قرن به مدت کمی پس از انتخابات کنست رونمایی خواهد شد.

به گزارش مرکز اطلاع رسانی فلسطین، بنیامین نتانیاهو در جمع طرفدارانش اعلام کرد: شامگاه چهارشنبه مطلع شدیم که ترامپ پس از انتخابات کنست از معامله قرن رونمایی خواهد کرد.

نتانیاهو اظهار داشت: پیش‌بینی می‎کنم که این طرح به فاصله کمی پس از انتخابات کنست ارائه شود.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟
الی گشت