محاکمه «عمر البشیر» به هفته آینده موکول شد

دادگاه رسیدگی به اتهامات «عمر البشیر» رئیس جمهور برکنار شده سودان، محاکمه وی را به هفته آینده موکول کرد.
کد خبر: ۹۱۹۸۷۲
| |
2540 بازدید

دادگاه رسیدگی به اتهامات «عمر البشیر» رئیس جمهور برکنار شده سودان، محاکمه وی را به هفته آینده موکول کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از العهد، دادگاه رسیدگی به اتهامات «عمر البشیر» رئیس جمهور برکنار شده سودان، محاکمه وی را به هفته آینده موکول کرد.

بر اساس این گزارش، قرار است جلسه بعدی محاکمه البشیر در روز شنبه هفته آینده برگزار شود. 

گفتنی است، البشیر با اتهاماتی همچون در اختیار داشتن ارز خارجی و فساد مالی و همچنین اتهامات دیگری در رابطه با قتل معترضان، پولشوئی و حمایت مالی از تروریسم مواجه است.

البشیر در اولین جلسه از دادگاه محاکمه خود به دریافت رشوه از حکام سعودی و امارات اعتراف کرده بود.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
کدام کالا را نسبت به قبل کمتر مصرف می‌کنید؟
مرجع جواهرات
الی گشت