صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

تنبل‌ها بیشتر از سیگاری‌ها می‌میرند

کد خبر: ۹۱۸۶۳
| |
1469 بازدید

نتایج مطالعاتی نشان می دهد، افراد تنبل بیشتر از افرادی كه دخانیات استعمال می كنند به مرگ زودرس مبتلا می شوند.

به گزارش خبرگزاری فرانسه، نتایج تحقیقاتی كه در موسسه بهداشتی و درمانی پایتخت شیلی انجام شده، نشان می دهد نسبت افرادی كه بخاطر تنبلی به مرگ زودرس مبتلا شده اند بیشتر از افرادی است كه بخاطر مضرات استعمال دخانیات فوت كرده اند.

این مطالعه علمی براساس تحقیقات میدانی در بازه زمانی پنج ساله و بر روی بیش از 50 هزار نفر از 20 شهر در آمریكای جنوبی صورت گرفته است.

در این تحقیقات مشخص شده است 6800 نفر از افراد بالای 35 تا 60 ساله ای كه در سال 2005 فوت كرده اند، هیچ گونه فعالیت ورزشی نداشته‌اند، در مقابل این گروه تنها 5700 نفر بخاطر استعمال دخانیات و یا سرطان ریه فوت كرده اند.

یكی از پزشكان ناظر در این تحقیقات می گوید: تنبلی خود مستقیما باعث مرگ افراد نمی شود، بلكه تبعات تنبلی و كم تحركی سبب بیماری های مختلفی همچون چاقی مفرط و یا ایجاد چربی در بدن می شود. او می افزاید تنبلی در جوانان شیوع بیشتری هم دارد.

وی می افزاید: 37 درصد مرگ و میر مردان در سال 2005 مربوط به كم تحركی آنان بوده است كه این نسبت در زنان به نسبت 30 درصد بوده است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟