استارت وزارت علوم برای مقابله با تخلفات علمی

کد خبر: ۹۱۸۶۱۶
| |
5671 بازدید
|
۴
استارت وزارت علوم برای مقابله با تخلفات علمی
نخستین جلسه هماهنگی برای اجرایی شدن آئین نامه پیشگیری و مقابله با تقلب در تهیه آثار علمی باحضور دکتر منصور غلامی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و تعدادی از معاونان و مدیران این وزارت تشکیل شد.

به گزارش ایسنا، در این جلسه مقرر شد کارگروه وزارتی اخلاق در پژوهش در اسرع وقت تشکیل و شیوه نامه‌های اجرایی مرتبط با آن نیز سریعاً تهیه و تدوین شود.

بنا بر اعلام روابط عمومی وزارت علوم، در این جلسه همچنین مقرر شد در جلسه آتی روسای دانشگاه‌های سراسر کشور که در شهریورماه سال جاری برگزار می‌شود، این موضوع مهم مورد بحث و تبادل نظر روسای دانشگاه‌ها قرار گیرد.
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۲
انتشار یافته: ۴
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۵:۳۵ - ۱۳۹۸/۰۵/۲۷
قبلیا چی‌پس.طرف بجای یکی امتحان‌ داده و الانش هم پزشکی دانشگاه ازاد تبریر می خونه؟
رییس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۶:۲۱ - ۱۳۹۸/۰۵/۲۷
وزیر محترم از همین روسای دانشگاه که به جلسه خواهندامد بپرسند که با وجود کارهای زیاد در حوزه ریاست چگونه هر سال چند مقاله و تحقیق و کتاب بیرون می دهید؟ یا بکارها نمی رسند ویا ...یکی را میشناختم که خود از دادهای دیگری پایان نامه دکتری ساخت و دکتر شد و با موضوعات کشکی که رشته اش نبود دانشیار شد. نظام دانشگاهی یک بازنگری کلی میخواهد اما هیچکس حوصله ندارد و فقط ادای دانشگاهی بودن را درمیاوریم.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۱۹ - ۱۳۹۸/۰۵/۲۷
زمانیکه همه اقازاده ها و خودیها.مدرک دکترا وبالا تر ازبرکت سفره انقلاب بدون تحصیل گرفته اند دیگر استارت بچه درد ملت می خورد
کیا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۳۹ - ۱۳۹۸/۰۵/۲۷
آقا بیخیال اگه مشکل خودرو ساز ها در ایران حل شد این یکی همحل میشه ، ماشین وزارت علوم اصلا استارت نداره
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت