صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

لاریجانی: با دولت همراهی خواهیم داشت

کد خبر: ۹۱۸۲۵
| |
4498 بازدید

رئيس مجلس با اشاره به سخنان رهبر انقلاب، گفت: بيانات معظم‌له در همكاري قوا با يكديگر و مدد رساني قوه مقننه به دولت، راهگشا و قطعاً مجلس اين سفارش را در مسير اجراي قانون مد نظر قرار خواهد داد و همراهي صميمانه با دولت خواهد داشت.

به گزارش خبرگزاري فارس، علي لاريجاني رئيس مجلس شوراي اسلامي امروز يكشنبه در اولين روز كاري مجلس در سال 89 و در آغاز صحن علني، ضمن تبريك آغاز سال جديد، آرزوي سالي فروزان و سرشار از معنويت و فعاليت پر ثمر براي همگان و عزتمندي براي ايران كرد.

وي در ادامه گفت: لازم مي‌دانم از همه دستگاه‌هاي كه در ايام تعطيلات نوروز در خدمت به ملت فعاليت شبانه روزي كردند، تشكر كنم. نظير نيروي انتظامي و پليس راه و بسيج و سپاه و نيروهاي نظامي، وزارت بهداشت، هلال احمر و ساير بخش‌هاي خدماتي كشور و صدا و سيما تشكر نمايم و از اينكه مردم عزيز كشورمان در مجموعه به مقررات راهنمايي و رانندگي در ايام سفرهاي نوروزي توجه بيشتري كردند و از اين جهت به آرامش رواني جامعه مدد رساندند، سپاسگذاري مي‌كنم به اميد روزي كه اين فرهنگ قانون مداري در همه شئون جامعه امر مسلمي شود.

رئيس مجلس همچنين گفت: در روزهاي آغازين سال 89 عزيزان ما در وزارت اطلاعات توانستند با اقدام شجاعانه و حرفه‌اي، جناب آقاي عطارزاده، ديپلمات در بند ما در كشور پاكستان را از دست گروگانگيران نجات دهند، كار دوستان امنيتي انصافا ارزشمند و قابل تقدير است. اما انتظار ما اين است كه دولت پاكستان با جديت به اين گونه مسائل در خاك خود پايان دهد و افراد شروري كه گاه در قيافه جند الشيطان ظاهر مي‌شوند و دست به ترور مي‌‍‌زنند و گاه به صورت گروه‌هاي گروگانگير ظهور مي‌يابند برخورد جدي نمايند.

رئيس دستگاه قانونگذاري كشور در بخش ديگري از سخنان خود به تاكيدات رهبر فرزانه انقلاب اسلامي به توفيقات صنعتي كشور اشاره و تصريح كرد: رهبر فرزانه انقلاب بر اين نكته سفارش كردند كه آسان گير در واردات اعم از مصنوعات و توليدات كشاورزي پرهيز شود. اين راهبردي اساسي براي استقلال كشور است ايشان بهبود كيفيت محصولات را امر لازمي دانستند كه به طور جد از طرق مختلف بايد مراقبت شود و اميدواريم وزارتخانه‌هاي ذيربط در تحقق اين نظر سعي دقيق نمايند، مجلس شوراي اسلامي توصيه خيرخواهانه را ارج مي‌نهد و پيش قدم در بازنگري و ساماندهي اين امر خواهد بود.

لاريجاني در ادامه به سخنان حضرت آيت‌الله خامنه‌اي رهبر معظم انقلاب اسلامي در مشهد مقدس اشاره كرد و يادآور شد: سخنان رهبر معظم انقلاب در مشهد مقدس پيرامون اهميت طرح هدفمند سازي يارانه‌ها كه تأثير در اصلاح الگوي مصرف نيز دارد، رافع دغدغه‌ها و خاتمه دهنده به بحث‌هاي مطروح در كشور بود و اميدواريم تاكيد ايشان در اجراي قانون به همه مسئولان كشور به عنوان پايه اصلي حركت دهه پيشرفت و عدالت مد نظر قرار گيرد.

وي افزود: در سال گذشته بارها رهبر انقلاب در مسائل مختلف همگان را به رعايت قانون توصيه كردند و روشن است كه توسعه بدون قانون امري پايدار نخواهد بود و عدالت بي‌قانون امري خود متناقض و مهمل و در واقع بيداد خواهد بود. در همين نظرات معظم‌له در همكاري قوا با يكديگر و مدد رساني قوه مقننه به دولت محترم، راهگشا و قطعاً مجلس شوراي اسلامي اين سفارش را در مسير اجراي قانون مد نظر قرار خواهد داد و همراهي صميمانه با دولت خواهد داشت و در موقع خود منتظر اصلاحات و نظرات و استدلال‌هاي اصلاحي دولت است.

لاريجاني همچنين به نامگذاري سال 89 از سوي رهبر معظم انقلاب به نام سال "همت مضاعف، كار مضاعف " اشاره و تاكيد كرد: نامگذاري سال 89 به همت و كار مضاعف فرصت مغتنمي است كه همه دستگاه‌ها به بررسي همه ظرفيت‌ها و استعدادهاي خود بپردازند و چگونگي بالفعل نمودن آنها را در حركت سالانه مورد بررسي قرار دهند بالا بردن بهره وري يكي از اولويت‌ها مهم در توسعه كشور است و در سياست‌هاي كلي برنامه پنج ساله نيز مد نظر قرار گرفته است كه اميدواريم با اين شعار ارزشمند امسال فرصت گامي بلند براي همگان به خصوص حكمرانان و صاحبان حرف و توليد كنندگان و نخبگان فراهم شود.

رئيس قوه مقننه كشورمان در ادامه به ارزيابي برنامه چهارم توسعه پرداخت و ابراز داشت: در ارزيابي برنامه چهارم مكشوف مي‌شود كه كاستي در تحقق اهداف برنامه بايد با تلاش و كار مضاعف در برنامه پنجم جبران شود. اگر رشد 8.9 دهم درصدي براي حصول به سند چشم انداز بيست ساله در برنامه چهارم محقق نشد مبناي آن ترميم رشد توسعه با كار مضاعف در برنامه پنجم خواهد بود و اين امر امكان پذير است به شرط اينكه با واقع بيني مسير توسعه مورد ارزيابي علمي قرار گيرد و از همه استعدادها به درستي استفاده شود و فرهنگ كار و تلاش و آباداني به هيچ وجه تحت الشعاع منازعات كم خاصيت سياستي قرار نگيرد يعني براي وحدت حركت همه نيروهاي خلاق انقلابي اهميت درجه يك قائل شويم كه در بين قوا يا درون هر قوه و چه در بين نخبگان سياسي، طبعاً دنباله اين موج فكري رفتار صميمانه و همدلانه بين قوا خواهد بود.

وي در بخش ديگري از سخنان خود به حوادث چند وجهي در فلسطين اشغالي اشاره كرد و آن را نشانگر طراحي جديد رژيم صهيونيستي و پدر خوانده آن ايالات متحده آمريكا دانست و گفت كه گسترش بي‌رويه اماكن ساخته شده صهيونيستي در اطراف مسجدالاقصي و تخريب بناها و آثار تاريخي اسلامي در يك ماه اخير، همراه با بي‌وزني سران كشورهاي عربي و اسلامي، رژيم اسرائيل را به قلمرو گستاخي جديد وارد كرد و آن تهاجم ناجوانمردانه به زيربناهاي نوار غزه بود.

* گستاخي‌هاي اخير رژيم‌صهيونيستي ناشي از طرح‌هاي پوشالي سازش عرب‌ها بوده است

رئيس دستگاه قانونگذاري كشور بر همين اساس عنوان كرد: تعجب‌آور است كه چگونه برخي از كشورهاي عربي كه تا اين حد دم از غروبت و اسلاميت مي‌زنند نسبت به توهين آشكار به مراكز اسلامي و ملت مظلوم عرب فلسطين باز هم دنبال طرح‌هاي سازش با عقب‌نشيني بيشتر هستند؛ همه گستاخي‌هاي اخير معلول همين طرح‌هاي پوشالي سازش بوده است. امروز وزن اين طرح‌ها كاملا روشن شده است لذا بايد به داد ملت مظلوم فلسطين رسيد و از همه ظرفيت‌ها براي صيانت از مراكز تاريخي اسلامي خود بهره جست.

وي در عين حال به سفر هيئت پارلماني ايران در آغاز سال 89 به بانكوك تايلند براي شركت در اجلاس بين‌المجالس اشاره كرد و متذكر شد: هيئت پارلماني جمهوري اسلامي ايران در روزهاي نخست سال 89 در نشست سالانه بين المجالس از مظلوميت مردم مظلوم فلسطين دفاع نمود و همچنين تلاش شد در رايزني با رؤساي مجالس كشورهاي اسلامي كميته‌ اجرايي بين المجالس اسلامي در تركيه به زودي تشكيل شود.

لاريجاني اضافه كرد: به نظر مي‌رسد ايام عيد بسح كه بر هموطنان يهودي مبارك باشد، زمينه‌هاي انتفاضه جديدي را در فلسطين فراهم نموده است ملت ايران از نيروهاي مقاومت فلسطين، حماس و جهاد و ساير گروه‌ها در اين مجاهدت ارزشمند حمايت مي‌كند و مجلس شوراي اسلامي نيز از سازمان ملل و يونسكو و همه مجالس كشورهاي اسلامي مي‌خواهد كه در دفاع از ميراث كشورهاي اسلامي و ملت مظلوم فلسطين دچار عقب افتادگي نشوند و به وظيفه بين‌المللي و اسلامي خود عمل كنند.

وي در خاتمه به برنامه‌هاي مجلس در سال جديد كه از سوي رهبر انقلاب به نام سال "همت مضاعف، كار مضاعف " نامگذاري شده است اشاره و تصريح كرد: هيئت رئيسه مجلس در جهت شعار سال در حوزه كار داخلي مجالس تمهيداتي را در نظر دارد از جمله فعال شدن كميسيون‌ها كه مغز متفكر مجلس هستند و افزايش جلسات آنان و بالا بردن كار در كميسيون‌ها و جلسه علني كه با اصلاح مجدد آئين‌نامه محقق خواهد شد و انشاالله اين مسائل متعاقباً اعلام خواهد شد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟