انتخابات ریاست‌جمهوری در تونس با ۲۶ نامزد

کد خبر: ۹۱۸۱۰۵
| |
4299 بازدید
انتخابات ریاست‌جمهوری در تونس با ۲۶ نامزد
کمیسیون انتخابات تونس ۲۶ نامزد برای انتخابات ریاست‌جمهوری در این کشور را که بناست ماه آینده میلادی برگزار شود تایید کرد.

به گزارش ایلنا به نقل از خبرگزاری رویترز، کمیسیون انتخابات تونس امروز -چهارشنبه- ۲۶ نامزد برای انتخابات ریاست‌جمهوری در این کشور را که بناست ماه آینده میلادی برگزار شود تایید کرد. دو نفر از این نامزد‌ها زن هستند. این در حالی است که کمیسیون انتخابات تونس ۷۱ نفر را نیز از فهرست نامزد‌های انتخابات رد کرد.

پس از مرگ نخستین رئیس‌جمهور جمهوری دموکراتیک تونس پس از انقلاب سال ۲۰۱۱، این کشور در تاریخ ۱۵ سپتامبر شاهد برگزاری سومین انتخابات از زمان خیزش مردم این کشور خواهد بود.

«یوسف شاهد»، رئیس دولت موقت تونس و «مهدی جمعه»، نخست‌وزیر پیشین این کشور از جمه افرادی هستند که نامزدی آن‌ها برای انتخابات ریاست‌جمهوری تایید شده است.
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
کدام کالا را نسبت به قبل کمتر مصرف می‌کنید؟
مرجع جواهرات
الی گشت