ظریف عازم دوحه شد

کد خبر: ۹۱۷۴۳۶
| |
5818 بازدید
ظریف عازم دوحه شد
محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران برای دیدار و گفت: وگو با مقام‌های قطری به دوحه سفر کرد.

به گزارش «تابناک» به نقل از اداره کل اطلاع رسانی و سخنگویی وزارت امور خارجه، محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران برای دیدار و گفت: وگو با مقامات قطری به دوحه سفر کرد.

وزیر امور خارجه اردیبهشت‌ماه امسال هم برای شرکت در مجمع گفتگو‌های آسیایی به دوحه پایتخت قطر سفر کرد. ظریف در این نشست بر اهمیت ایجاد مجمع گفت: وگوی منطقه‌ای و همسو کردن توانمندی‌های خود برای مهار یکجانبه‌گرایی توسعه‌طلبانه تاکید کرد.

وی در جریان سفر اردیبهشت ماه خود علاوه بر شرکت در ضیافت شام امیر قطر، با همتایان خود از قزاقستان، ترکیه، سریلانکا، مالزی، اندونزی و همچنین وزیر مشاور در امور خارجه هند دیدار و گفت: وگو کرد.
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
کدام کالا را نسبت به قبل کمتر مصرف می‌کنید؟
مرجع جواهرات
الی گشت