مصرف لبنیات سنتی عامل ابتلا به تب مالت در یزد

کد خبر: ۹۱۷۲۰۱
|
۱۹ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۸:۴۸ 10 August 2019
|
4242 بازدید
مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو گفت: مصرف مواد لبنی سنتی، عامل افزایش ابتلا به بیماری تب مالت در یزد شده است.

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، رضا مورکیان با اشاره به ضرورت افزایش سواد سلامت عمومی، اظهار کرد: در چند سال اخیر شیوع بیماری تب مالت یا بروسلوز افزایش یافته به طوریکه در سال‌های ۹۵ تا ۹۷ به ترتیب ۱۵۴، ۱۷۱ و ۲۴۱ نفر به این بیماری مبتلا شدند.

وی با بیان این‌که متاسفانه آمار ابتلا به تب مالت روندی رو به رشد داشته است، افزود: علت افزایش آمار مبتلایان به بیماری تب مالت در سال‌های اخیر مواردی از قبیل: واکسینه نکردن دام‌ها، مشکلات بهداشتی دامداری‌ها و رشد قارچ گونه لبنیاتی‌های سنتی است.

مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد، گفت: توسعه لبنیات سنتی، بیشترین درصد آلودگی را در این زمینه به خود اختصاص می‌دهد.

این مسئول در پایان خاطرنشان کرد: در حال حاضر ۳۰۰ واحد توزیع مواد لبنی سنتی در استان یزد فعالیت می‌کنند.
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا موافق ساخت بمب اتم هستید؟
الی گشت