صفحه خبر لوگوبالا تابناک

ترافيک پرحجم در محورهاي کشور

وي افزود: در حال حاضر محورهاي رشت-قزوين، قزوين-کرج، کرج-تهران، آزادراه تهران-قم و تمامي محورهاي منتهي از سمنان به تهران داراي حجم ترافيکي بسيار پرحجم اما روان است.
کد خبر: ۹۱۷۰۴
| |
2166 بازدید
رئيس مرکز کنترل ترافيک پليس راه کشور گفت: در حال حاضر بسياري از محورهاي اصلي کشور شاهد ترافيک پرحجم اما روان است.

به گزارش مهر ، سرهنگ حسين عليشاهي با اشاره به وضعيت جاده هاي کشور گفت: بخشي از مسافران نوروزي امروز (14 فروردين ماه) در حال بازگشت به شهر خود هستند و همين امر موجب ايجاد بار ترافيکي سنگيني در برخي از محورهاي کشور شده است.

وي افزود: در حال حاضر محورهاي رشت-قزوين، قزوين-کرج، کرج-تهران، آزادراه تهران-قم و تمامي محورهاي منتهي از سمنان به تهران داراي حجم ترافيکي بسيار پرحجم اما روان است.

رئيس مرکز کنترل ترافيک پليس راه کشور با اشاره به ممنوعيت تردد کاميونها و تريليها در برخي محورهاي کشور تصريح کرد: در محور هراز، فيروزکوه، تهران-قائم شهر، قزوين-رشت، ساوه- همدان، ساوه-قزوين، در استان اصفهان محورهاي نائين، انارک، طبس، گلپايگان و سميران به اصفهان، در استان هرمزگان محورهاي بندرعباس-جاسک، بندرعباس-سيرجان، بندرعباس-جيرفت، بندرعباس-لار و بندرعباس-بوشهر تردد کاميون و تريلي تا ساعت 12 ظهر امروز ممنوع است.

وي گفت:همچنين در استان کردستان محورهاي سنندج، سقز، سقز-بانه، سقز-ديوان دره، در استان کهکيلويه و بويراحمد محور گچساران به بندر ديلم، تمامي محورهاي استان بوشهر و محور ايذه به شهر کرد تا ساعت 24 امشب تردد کاميونها و تريلي ها ممنوع است.

سرهنگ عليشاهي افزود: ساير محورهاي کشور هيچ گونه ممنوعيت ترددي ندارند.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
آخرین اخبار
وب گردی