روسیه: اوضاع ادلب وخیم است

به دنبال افزایش حملات شورشیان به شهرها و مناطق مختلف سوریه، مرکز آشتی روسیه در این کشور از وخامت اوضاع در منطقه کاهش تنش در استان ادلب خبر داد.
کد خبر: ۹۱۶۸۱۸
| |
2912 بازدید

به دنبال افزایش حملات شورشیان به شهرها و مناطق مختلف سوریه، مرکز آشتی روسیه در این کشور از وخامت اوضاع در منطقه کاهش تنش در استان ادلب خبر داد.

به گزارش ایسنا، به نقل از سایت روسیا الیوم، الکسی باکین، رئیس مرکز آشتی روسیه در سوریه در بیانیه‌ای تصریح کرد، وضعیت در منطقه کاهش تنش در ادلب به شدت وخیم است و فرماندهی گروه‌های مسلحی که در این منطقه فعالیت می‌کنند به قانون آتش‌بسی که دوم اوت اعلام شد، پایبند نیستند.

وی تاکید کرد، طی ۲۴ ساعت گذشته تعداد عملیات هوایی از سوی تشکیلات مسلح به صورت چشم‌گیری افزایش یافته است و در ششم اوت ۴۲ عملیات هوایی در این منطقه رصد شد.

این مسؤول در ادامه افزود، افراد مسلح به  ۳۳ شهرک و شهر سوریه از جمله ادلب و حومه‌ آن، استان‌های لاذقیه، حماه و ادلب تیراندازی کردند.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
برچسب منتخب
# دیدار پوتین و ترامپ # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
ایران و آمریکا در مذاکرات به توافق می‌رسند؟
الی گشت