پیام تسلیت روحانی در پی درگذشت آیت‌الله محسنی

کد خبر: ۹۱۶۴۳۴
| |
5528 بازدید
پیام تسلیت روحانی در پی درگذشت آیت‌الله محسنی
رئیس‌جمهوری کشورمان در پیامی درگذشت آیت‌الله حاج شیخ محمدآصف محسنی، رئیس شورای علمای شیعه افغانستان را تسلیت گفت.

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، متن پیام حجت‌الاسلام والمسلمین حسن روحانی به شرح زیر است:

«بسم الله الرحمن الرحیم

إِذَا مَاتَ الْعَالِمُ ثُلِمَ فِی الْإِسْلَامِ ثُلْمَهٌ لَا یَسُدُّهَا شَیْءٌ

رحلت حضرت آیت‌الله حاج شیخ محمدآصف محسنی، عالم پرتلاش و رئیس شورای علمای شیعه افغانستان، موجب تأثر و تألم خاطر شد.

این عالم وارسته عمر با برکت خود را وقف ترویج معارف اسلامی کرد و در عرصه فقاهت، سیاست و ارایه خدمات ارزنده اجتماعی و نیز بنیانگذاری چندین مرکز علمی و دینی، عضویت در شورای عالی مجمع جهانی اهل بیت (علیهم‌السلام) و تربیت شاگردان برجسته، کارنامه درخشانی از خود برجا گذاشت.

اینجانب ضایعه فقدان این فقیه خدوم را به حوزه‌های علمیه، مردم متدین کشور دوست و برادر افغانستان، شاگردان، علاقه‌مندان به ویژه بیت مکرم و سایر بازماندگان آن فقید سعید تسلیت می‌گویم و از درگاه خداوند متعال برای ایشان علو درجات و همجواری با ائمه اطهار (ع) را مسألت دارم.

حسن روحانی
رئیس جمهوری اسلامی ایران»
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# مکانیزم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
ایران و آمریکا در مذاکرات به توافق می‌رسند؟
الی گشت