صفحه خبر لوگوبالا تابناک

پوئن بزرگ AFC به عربستانی‌ها در مصاف با ایران!

این درحالی است که بنا به قانون AFC هر بازیکنی که تغییر تابعیت می‌دهد باید حداقل ۵ سال در این کشور زندگی کرده باشد تا به عنوان سهمیه بازیکن داخلی در لیگ قهرمانان آسیا حضور پیدا کند.
کد خبر: ۹۱۵۱۱۹
| |
6500 بازدید
|
۱

کنفدراسیون فوتبال آسیا در اقدامی عجیب با حضور ۲ بازیکن دو تابعیتی الاتحاد برای دیدار با ذوب آهن در لیگ قهرمانان آسیا موافقت کرد.

به گزارش تابناک ورزشی، نشریه «المدینه» عربستان مدعی شد و خبر داد که کنفدراسیون فوتبال آسیا با حضور جابر عیسی و هارون کمارا دو بازیکن دو تابعیتی الاتحاد برای دیدار با ذوب آهن در لیگ قهرمانان آسیا موافقت کرده است.

این درحالی است که بنا به قانون AFC هر بازیکنی که تغییر تابعیت می‌دهد باید حداقل ۵ سال در این کشور زندگی کرده باشد تا به عنوان سهمیه بازیکن داخلی در لیگ قهرمانان آسیا حضور پیدا کند. این دو بازیکن تیم سعودی تابعیت عربستان را گرفتند و هارون کمارا هنوز ۵ سال از حضورش در عربستان نمی‌گذرد.

اشتراک گذاری
برچسب ها
گزارش خطا
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار:
در انتظار بررسی:
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
United States of America
|
۱۱:۴۱ - ۱۳۹۸/۰۵/۰۹
اعتراض کنند مدارک ارائه کنند شفاهی که کسی قبول نمی کند .
آخرین اخبار