ترامپ ماکرون را احمق توصیف کرد

کد خبر: ۹۱۴۰۷۳
| |
14580 بازدید

ترامپ ماکرون را احمق توصیف کرد

رئیس جمهور آمریکا در پیامی در توئیتر به شدت از اقدام فرانسه در وضع مالیات بر شرکت‌های فناوری اطلاعات آمریکایی انتقاد کرد و رئیس جمهور فرانسه را احمق توصیف کرد.

به گزارش تابناک به نقل از فارس، فرانسه اعلام کرد که دریافت مالیات از شرکت‌های فناوری اطلاعات آمریکایی که درآمد سالیانه جهانی بیش از ۷۵۰ میلیون یورو داشته و در فرانسه نیز دست کم ۲۵ میلیون یورو فروش داشته باشند، آغاز خواهد کرد.

«دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا روز جمعه در پیامی در توئیتر به شدت از اقدام فرانسه در اعمال مالیات اضافی بر شرکت‌های فناوری اطلاعات این کشور در فرانسه انتقاد کرد.

ترامپ در این توئیت نوشت که «حماقت ماکرون» اقدامات متقابل علیه این کشور را به همراه خواهد داشت.
ترامپ ماکرون را احمق توصیف کرد
ترامپ هشدار داده که آمریکا می‌تواند در پاسخ به این اقدام پاریس بر تعدادی از محصولات فرانسوی مالیات وضع کند.

وزارت بازرگانی آمریکا نیز از این اقدام فرانسه انتقاد و اعلام کرد که منتظر اعلام برنامه فرانسه برای اعمال مالیات‌های جدید است.

وزات بازرگانی آمریکا این طرح پاریس را اقدامی ناعادلانه‌ای توصیف کرد که شرکت‌های آمریکایی را هدف قرار داده است.

«رابرت لایتیزر» از مقامات وزارت بازرگانی آمریکا اعلام کرد: رئیس جمهور دستور داده است که تاثیرات این طرح را بررسی کرده و اعلام کنیم که آیا این طرح غیر منطقی یا تبعیض آمیز بوده و آیا باعث محدود شدن تجارت شرکت‌های آمریکایی خواهد شد.
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت