میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

انفجار خونین بمب در بلوچستان پاکستان

کد خبر: ۹۱۳۵۹۵
| |
5284 بازدید

انفجار در شهر کویته مرکز ایالت بلوچستان پاکستان ۲ کشته و ۱۶ زخمی بر جای گذاشت.

به گزارش «تابناک» به نقل از خبرگزاری صدا و سیما از اسلام آباد، در انفجار بمب جاسازی شده بر روی یک موتورسیکلت در نزدیکی عوارضی شرقی شهر کویته پاکستان دو غیر نظامی پاکستانی کشته و دست کم ۱۶ نفر زخمی شدند.

عبد الرزاق چیمه، رئیس پلیس شهر کویته پاکستان گفت: این انفجار ساعت ۱۹ به وقت محلی به وقوع پیوست.

وی با بیان اینکه مجروحان حادثه توسط نیرو‌های امدادگر به بیمارستان مرکزی شهر کویته انتقال داده شدند، افزود: وضعیت ۲ تن از زخمی‌های این حادثه وخیم است.

منابع خبری اعلام کردند: هنوز هیچ گروهی مسئولیت این انفجار را به عهده نگرفته اند و عملیات نیرو‌های امنیتی پاکستان در منطقه برای شناسائی و دستگیری عاملان این اقدام تروریستی ادامه دارد.

این دومین انفجار طی ۳ روز گذشته در پاکستان است. پیش از این در انفجار انتحاری روز یکشنبه در شهر "دیره اسماعیل خان" پاکستان ۱۱ نفر از جمله ۶ نیروی پلیس کشته شدند.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات