میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

ادعای کریمی قدوسی درباره مسئولان دوتابعیتی

کد خبر: ۹۱۳۵۵۴
| |
10900 بازدید
ادعای کریمی قدوسی درباره مسئولان دوتابعیتی
کریمی قدوسی عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس دو فهرست جداگانه از مسئولان و مقامات با احتمال داشتن تابعیت مضاعف یا اقامت را منتشر کرد.

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، جواد کریمی قدوسی امروز در جلسه مجلس بعد از طرح ادعا‌هایی درباره وجود افراد دوتابعیتی در میان مسئولان گفت که لیستی از اسامی دوتابعیتی‌ها را در اختیار رسانه‌ها قرار می‌دهد تا پیگیری‌های لازم صورت گیرد.

او در راهروی مجلس حاضر شد و این لیست را در بین تعدادی از خبرنگاران پخش کرد. وقتی از او خواسته شد که به همه خبرنگاران از جمله ایسنا این لیست را بدهد، گفت که تنها به خبرنگاران رسانه‌های ارزشی این لیست را خواهد داد.

لیست منتشر شده توسط کریمی قدوسی شامل دو قسمت است. بخش اول شامل اسامی ۲۵ فرد از مسئولان و وابستگان آن‌ها می‌باشد که در عنوان این لیست آمده: «فهرست افرادی که براساس مدارک موجود ظن قوی بر داشتن تابعیت مضاعف یا اقامت وجود دارد».

لیست دوم هم شامل ۴۶ مسئول در رده‌های مختلف کشور بود که در ابتدای این لیست نیز آمده: «فهرست افراد مظنون به تابعیت مضاعف، گیرین کارت یا اقامت سایر کشور‌ها براساس شواهد و قرائن احتمالی».

در انتهای این دو لیست عنوان "کمیته تحقیق و تفحص از افراد دارای تابعیت مضاعف، گرین کارت و یا اقامت" دیده می‌شود.
میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات