تظاهرات در برخی استان‌های عراق

کد خبر: ۹۱۲۵۵۵
|
۲۸ تير ۱۳۹۸ - ۲۱:۱۸ 19 July 2019
|
7448 بازدید
رسانه‌های عراقی از برگزاری تظاهرات در برخی استان‌ها به دعوت جریان حکمت ملی و بسته شدن مناطق اطراف مقر نخست وزیری این کشور در شهر بغداد خبر دادند.

به گزارش تابناک به نقل از تسنیم، یک منبع امنیتی عراقی امروز جمعه در گفت: وگو با شبکه تلویزیونی السومریه نیوز از بسته شدن راه‌های منتهی به منطقه العلاوی بغداد و استقرار گسترده نیرو‌های امنیتی در نزدیک دفتر عادل عبدالمهدی نخست وزیر عراق خبر داد.

تظاهرات در ۱۴ استان عراق امروز به طور همزمان در ساعت شش عصر به وقت محلی در ۱۴ استان عراق برای درخواست جهت بهبود برق رسانی، خدمات رسانی و اشتغال زایی و اجرای برنامه چهارساله دولت به دعوت جریان حکمت ملی عراق برگزار شده است.

کمیته هماهنگی برگزاری تظاهرات جریان حکمت ملی عراق از تظاهرات کنندگان خواسته بود که فاصله خود با مقر‌های حساس دولتی را حفظ کنند و هرگونه تلاش مشکوک برای ایجاد برخورد با نیرو‌های امنیتی یا آسیب رساندن به اموال عمومی را گزارش دهند.

الفرات هم از صدور بیانیه پایانی در تظاهرات امروز خبر داده است.
اشتراک گذاری
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
با اخراج بازرسان آژانس انرژی اتمی موافق هستید؟
الی گشت