گزارش

طلب‌ِپروپیچ‌تادیشب‌پرداخت‌نشد،سکوت‌ِترسناک‌دراستقلال

کد خبر: ۹۱۲۰۶۲
| |
8540 بازدید
|
۵

مسئولان باشگاه استقلال تا پایان وقت اداری شب گذشته مبلغ ۴۲۰ هزار دلار طلب پروپیچ را پرداخت نکردند که این موضوع می‌تواند منجر به محرومیت سنگین این باشگاه شود.

به گزارش تابناک ورزشی، در شرایطی که باشگاه استقلال تا پایان وقت اداری روز گذشته فرصت داشت تا مطالبات ۴۲۰ هزار دلاری پروپیچ را پرداخت کند، اما مسئولان این باشگاه تا شب گذشته این مبلغ را پرداخت نکردند. قرار بود طلب پروپیچ به صورت نقد از طریق سفارت ایران در زاگرب در نشستی که با وی و پروپیچ برگزار می‌شود پرداخت شود، اما فارس مدعی شده مسئولان باشگاه استقلال تا پایان ساعت اداری شب گذشته این کار را انجام ندادند.

طلب پروپیچ تا دیشب پرداخت نشد،سکوت ترسناک دراستقلال

ظاهرا استقلالی‌ها پیامی را دریافت کردند که می‌توانند از طریق حساب فدراسیون فوتبال در فیفا مطالبات پروپیچ را تا امروز به حساب این بازیکن واریز کنند و به همین علت منتظر بودند این اقدام امروز صورت بگیرد، اما اینکه آیا مسئولان باشگاه استقلال این کار را امروز انجام داده اند یا خیر مشخص نیست. با این وجود حتی اگر مطالبات پروپیچ امروز پرداخت شده باشد (که تا این لحظه خبر رسمی توسط باشگاه استقلال منتشر نشده) باز هم این باشگاه در خطر محرومیت از ۲ پنجره نقل و انتقالاتی خواهد بود.

در همین خصوص با اعضای هیات مدیره باشگاه استقلال تماس گرفته شد که آن‌ها از این اتفاق ابراز بی اطلاعی کردند. تنها یکی از اعضای هیات مدیره باشگاه استقلال با بیان اینکه در جریان امور اجرایی باشگاه نیست اعلام کرد فتحی به وی اعلام کرده پول پروپیچ پرداخت شده است. با این وجود مشخص نیست چرا مسئولان استقلال هیچ اظهارنظر یا اطلاعیه رسمی درباره پرداخت پول بازیکن سابق تیم شان انجام نداده اند و باید منتظر ماند و دید آیا استقلالی‌ها سندی دال بر پرداخت پول پروپیج ارائه می‌کنند یا خیر؟

طلب پروپیچ تا دیشب پرداخت نشد،سکوت ترسناک دراستقلال

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۵
حمید کلباسی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۲۸ - ۱۳۹۸/۰۴/۲۵
عده ای گندم نمای جو فروش در کسوت مدیریت باشگاه فوتبال ؛ آتش به سرمایه مردم زده و باید مشخص شود پشت پرده پرداختهای غیر قانونی به بازیکنان هفت خط چه خبر است و چه افرادی به آب و علف تازه رسیده اند؟
ناشناس
|
United States of America
|
۲۲:۳۷ - ۱۳۹۸/۰۴/۲۵
ترسناک تر از دختری که دیگه غر نمیزنه ، فوتبالیستیه که دیگه مصاحبه نمیکنه
ناشناس
|
United States of America
|
۲۳:۲۰ - ۱۳۹۸/۰۴/۲۵
من نمیدونم تو این شرایط تحریم که ارتباط مالی وجود ندارد یا مشکل و پر هزینه هست، و همچنین تو این وضعیت اقتصادی مملکت چرا باید این باشگاههایی که صد در صد از جیب مردم اداره میشن باید بازیکن خارجی بگیرن، یعنی تو این مملکت به این وسعت با این جمعیت استعداد و بازیکن کافی نداریم که مجبوریم بازیکنان درجه چندم خارجی را بیاریم؟
ناشناس
|
Switzerland
|
۲۳:۳۲ - ۱۳۹۸/۰۴/۲۵
خوب شد بیت المال امن موند
ناشناس
|
Canada
|
۰۰:۱۱ - ۱۳۹۸/۰۴/۲۶
چقدر جای نود خالیه. الان می شه فهمید چرا کرکره این برنامه رو کشیدن پایین
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
ایران و آمریکا در مذاکرات به توافق می‌رسند؟
الی گشت