محکومیت تیم فروخته شده و بازیکن مازاد استقلال

کد خبر: ۹۱۱۷۵۶
| |
4217 بازدید

دو باشگاه خونه‌به‌خونه بابل و مس کرمان و نیز مهاجم پیشین تیم فوتبال استقلال، توسط کمیته تعیین وضعیت فدراسیون فوتبال محکوم شدند.

به گزارش تابناک ورزشی و به نقل از سایت رسمی فدراسیون فوتبال، در پرونده شکایت رامتین سلیمان‌زاده از باشگاه خونه‌به‌خونه بابل، این باشگاه به پرداخت مبلغ ۶۰۰ میلیون ریال به انضمام هزینه دادرسی محکوم شده است. همچنین خواسته خواهان نسبت به مازاد مبلغ با اعمال نظر به توافق فی‌مابین طرفین، مردود اعلام می‌شود.

با توجه به شکایت سعید صادقی از باشگاه مس کرمان، این باشگاه به پرداخت مبلغ ۵۴۰ میلیون و ۵۰۰ هزار ریال به انضام هزینه دادرسی محکوم شده است. 

در پرونده شکایت هیات فوتبال مازندران از روح‌الله باقری مبنی بر خروج از استان نیز کمیته تعیین وضعیت پس از بررسی پرونده اعلام کرد باقری طبق بند چهار بخش‌نامه به پرداخت ۴۰ میلیون ریال بابت هزینه خروج از استان و مبلغ ۲۸۵ میلیون ریال بابت سه درصد حق ثبت قرارداد که مجموعاً به میزان ۳۲۵ میلیون ریال در حق خواهان به انضمام پرداخت شش میلیون و ۵۰۰ هزار ریال بابت هزینه دادرسی محکوم شد.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
برچسب منتخب
# مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
ایران و آمریکا در مذاکرات به توافق می‌رسند؟
الی گشت