نفت آرام آرام بالا می‌رود

کد خبر: ۹۱۰۵۶۴
| |
2673 بازدید

در حالی که تنش‌ها در منطقه خاورمیانه ادامه دارد، قیمت نفت در بازارهای جهانی آرام آرام به مسیر صعودی خود ادامه می‌دهد.

به گزارش ایبنا به نقل از سی‌ان‌بی‌سی، قیمت نفت‌خام سبک شیرین آمریکا (WTI) با ۱۵ سنت افزایش در هربشکه به ۵۷ دلار و ۶۶ سنت رسیده است. بانک آمریکایی گلدمن ساکس در گزارش جدیدی پیش بینی کرده که رشد تولید نفت شیل آمریکا تا پایان سال ۲۰۲۰ از رشد تقاضای جهانی پیش خواهد افتاد و با وجود محدودیت‌های تولید اعمال شده از سوی اوپک، رشد قیمت‌های نفت را محدود می‌کند.

این بانک آمریکایی پیش‌بینی کرد: تولید نفت آمریکا ۱.۳ میلیون بشکه در روز در سال ۲۰۱۹ و ۱.۲ میلیون بشکه در روز در سال ۲۰۲۰ رشد می‌کند که در مقایسه با پیش‌بینی رشد تقاضا برای نفت به میزان ۳.۸ میلیون بشکه در روز در سال ۲۰۱۹ و ۱.۶ میلیون بشکه در روز در سال ۲۰۲۰ بالاتر است.

تمایل اوپک برای واگذار کردن سهم بازار احتمالاً روند نزولی قیمت‌ها را محدود خواهد کرد. از این‌رو گلدمن ساکس دورنمای قیمت سال ۲۰۲۰ را تغییر نداد و همچنان انتظار دارد قیمت نفت برنت حدود ۶۰ دلار و وست تگزاس اینترمدیت ۵۵ دلار و ۵۰ سنت در هر بشکه باشد.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت