بازدید 14149

چرا زنها دوست ندارند مسابقات فوتبال زنان را ببینند؟!

کد خبر: ۹۱۰۱۰۳
تاریخ انتشار: ۱۷ تير ۱۳۹۸ - ۰۸:۴۴ 08 July 2019

کمتر کسی این سؤال را می‌پرسد که چرا زنان برای تماشای مسابقات ورزشی زنان علاقه‌ای نشان نمی‌دهند؛ جایی که نه ممنوعیتی وجود دارد و نه هیچ ملاحظه‌ای و تاکنون شنیده نشده برای مهم‌ترین مسابقات رزمی زنان هم اورژانس در حالت آماده‌باش دربیاید

به گزارش «تابناک» به نقل از روزنامه جوان، اقبال نشان ندادن به تماشای مسابقاتی همچون فوتبال زنان، اما در کشورهای اروپایی و مهد فمینیسم هم انگار چندان طرفداری ندارد! این مسئله‌ای است که در جام جهانی ۲۰۱۹ فوتبال زنان در فرانسه مورد توجه رسانه‌ها قرار گرفته است.

دویچه‌وله به عنوان یکی از رسانه‌های حامی فمینیسم و برابری زنان و مردان در گزارشی در این رابطه می‌نویسد: « فوتبال‌دوستی که به تماشای فوتبال زنان می‌نشیند، متوجه می‌شود که بازی زنان کندتر از بازی مردان است و شوت‌هایی که زنان می‌زنند، کم‌قدرت‌تر از شوت‌های مردان است... چارلین هارتمن، بازیکن دفاعی تیم زنان اف‌ث کلن آلمان اذعان می‌کند که فوتبال زنان اساساً کندتر از فوتبال مردان است...» این رسانه در ادامه این گزارش با اشاره به تفاوت‌های روشن بیولوژیکی زنان و مردان، به سخنان پروفسور هانس یورگن تریتشوکز، پزشک ورزشی و استاد دانشگاه استناد می‌کند و به نقل از او می‌نویسد: «زنان هر اندازه هم سخت تمرین کنند، هرگز نمی‌توانند تفاوت نیروی بیولوژیک با مردان را جبران کنند.»

به گفته این پزشک ورزشی، این واقعیتی بیولوژیک است که حجم قلب زنان، میزان ماهیچه‌های آنان و حجم خون آنان، بین ۱۰ تا ۱۵ درصد کمتر از مردان است؛ بنابراین باید این تفاوت را درنظر گرفت و حوزه ورزش زنان را جداگانه بررسی کرد.

بررسی جداگانه ورزش زنان و مردان خود اعترافی به اشتباه بودن شعارهای برابری جنسیتی و مقایسه زنان با مردان در تمامی امور و مسائل است. زن و مرد جدا از بحث انسان بودن در حوزه خلقت و مسائل بیولوژیکی تفاوت‌هایی اساسی دارند و صرفاً نمی‌توان طبق شعارهای فمینیستی مدعی شد تفاوت در جامعه‌پذیری است که زنان را زن و مردان را مرد کرده است.

بر خلاف شعارهای فمینیستی ارتقای جایگاه زنان با «مرد» شدنشان امکان‌پذیر نیست. جایگاه و توانایی یک زن باید با جایگاه و توانایی زنان مقایسه و برای تعالی این جایگاه برنامه‌ریزی شود. به همین خاطر است که فوتبال زنان چندان جذاب نیست حتی برای زنانی که تصور می‌کنند باید مانند مردها فوتبال بازی کنند!

تور تابستان ۱۴۰۳
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱۶
انتشار یافته: ۲۱
این متن کاملا درست است. البته کلا زن ها به نسبت به مردها علاقه کمتری به ورزش دارند و در نتیجه ورزش هم کمتر نگاه می کنند. این یک واقعیت است. از نظر بدنی هم که نسبت به مردها دارای تفاوت های فاحش هستند. ولی به هرحال باید به ورزش تشویق شوند و مسابقاتشان هم حمایت شود.
چرا خبرهای ترجمه شده در مورد علایق و سلایق زنان کشورهای دیگر بنام زنان منتشر می شود؟!
شما به صدا و سیما بگویید اول مسابقات را از تلوزیون پخش کنند، بعد آمارگیری کنید و بگویید زنان علاقه مندی به تماشای فوتبال زنان دارند یا خیر!
از چی به چی رسید!!!
متاسفانه زنان به ظاهر نمی خواهند قبول کنند که توانایی شان در همه زمینه ها قابل مقایسه با مردان نیست .
هرچند در رفتارشان این مشهود می شود و در رفتارشان به این موضوع اقرار می کنند ، مانند مطلب فوق .
اتفاقاً تماشاچیان فینال جام جهانی زنان بر خلاف نظر شما تعداد قابل توجهی را زنان تشکیل میدادند. شاید هم چون شما این بازی ها را تماشا نمیکردید پی به این موضوع نبردید
نه خیر این مطلب درست نیست
دلیل اصلیش اینه که خانمها نمیتونن 11 تا خانوم دیگه رو ببینن که همشون "یک" دست لباس هم رنگ و هم شکل پوشیدن فقط همین
گل گفتی آی گل گفتی،
مثل یه بلبل گفتی
جواب عالی دادی
غنچه بودی شکفتی
بله تفاوت از نظر جسمي و قدرتي دارند ولي تفاوت انساني و حقوقي با مردان ندارند
تفاوت های جنسیتی دلیلی بر محق بودن نابرابری های جنسیتی نیست
دیدگاه نویسنده این خبر بشدت جنسیت زده است
نکته آخر رسانه ها خیلی زیاد به ورزش های مردانه می پردازند و ورزش های زنانه اصلا مورد بازتاب قرار نمی گیرند.
چون زن ها چشم ندارن از خودشون بهتر رو ببینن
زنها فقط به زیورآلات و لوازم آرایشی حساسیت دارند لا غیر!!!
از اینها بگذریم دلیل آن در ایارن نشان ندان مسابقات فوتبال زنان در تلوزیون و نبود تبلیغات و ... است
من که کارشناس نیستم می دونم ولی خیلی ها به زور می خواهند این کار را بکنند
ضررش به خود زنان است
چون مردا دوست دارن
کاملا درست است. ویژگیهاو مطلوبیتهای دو جنس مرد و زن با هم متفاوت است و بنا به وظیفه و نقشی که در خانواده باید ایفا کنند، هر کدام مزیت خود را دارد. اشتباه بزرگ اینست که اگر لطافت روحی یک امتیاز بزرگ برای زن محسوب میشود که نقش مادری را بتواند به خوبی ایفا کند، روحیه مبارزه برای مرد که وظیفه تامین معاش در خانواده و دفاع از کشور را دارد می تواند امتیاز باشد.برهمین اساس ورزشهایی که باعث تقویت روحیه جنگندگی در زنان میشود، چندان توصیه نمی شود.
کسی نخواسته زنها را مرد کنه

بلکه نباید به زنها به دیده ابزار جنسی و تولید مثل و رفت روب خانه نگاه کرد

زن و مرد مساوی هستند در حقوق اساسی در رشد در فرصت های اجتماعی با وجود تفاوتهتی جسمی که عادی باید باشد
چون یه عده فمینیست دنبال فرستادن زنها به مسابقات مردان هستند و بیشتر از واقعگرایی دنبال دهن کجی هستند.
برابری ارث از پدر
حق ارث از شوهر
یکسان بودن شهادت زن و مرد
برابری دیه
حق حضانت فرزند
داشتن حق طلاق
برابری حق دستمزد
برابری فرصتهای شغلی

اینها که دیگر ربطی به مسائل بیولوژیکی و حجم قلب زنان، میزان ماهیچه‌های آنان و حجم خون آنان ، ندارد
اين ادعاي كه سبب شده تصور شود هر كاري مردان مي كنند بايد زنان هم بكنن تا به حقوق برابري زن و مرد لطمه اي وارد نشود به نظر بسيار كودكانه و شايد بتوان گفت قدري احمقانه است .اين كه يك مرد ،مرد باشد و يك زن ،زن برابري است نه لباس يكديگر را پوشيدن
بالاخره يك روز خواهد آمد كه همه خواهند فهميد كه اين وضعيت عين نابرابري است
من که قانع نشدم.
برچسب منتخب
# حمله به کنسولگری ایران در سوریه # جهش تولید با مشارکت مردم # اسرائیل # حمله ایران به اسرائیل
آخرین اخبار