میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

حوادثی که در روزهای گرم بیشتر روی می‌دهد

کد خبر: ۹۰۹۶۵۶
| |
5536 بازدید

سخنگوی آتش‌نشانی تهران به تشریح حوادثی پرداخت که با گرم شدن هوا و افزایش دما بیشتر از ایام دیگر سال بروز پیدا می‌کند.

به گزارش «تابناک»، سید جلال ملکی در گفتگو با تسنیم در پاسخ به این سؤال که با گرم شدن هوا و افزایش دما، چه نوع حوادثی بیشتر به آتش‌نشانی تهران اعلام می‌شود،‌اظهار کرد: اکنون آتش‌ سوزی در صدر حوادث قرار دارد.

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی تهران با بیان امسال شاهد افزایش آتش‌ سوزی های در مراتع نسبت به سالهای گذشته هستیم، متذکر شد: در این ایام آتش‌سوزی در مراکز صنعتی و کارگاهی نیز به خاطر وجود گرمای زیاد و افزایش بار استفاده از تجهیزات صنعتی و برقی روی می‌دهد.

وی با اشاره به آتش‌ سوزی های ناشی از استفاده زیاد از وسایل برقی نیز تصریح کرد: برخی افراد نیز حین دستکاری و تقویت وسایل برقی، دچار برق‌ گرفتگی می‌شوند.

ملکی خاطرنشان کرد: در این روزها حوادث مرتبط با ساختمان‌سازی مانند سقوط چاهک آسانسور، آوار حین گودبرداری، سقوط کارگر از ارتفاع و داربست‌ها نیز روی می‌دهد زیرا این ایام به دلیل عدم بارش، معمولاً زمان پیک کاری ساختمان‌سازی است و احتمال وقوع حوادث در پروژه‌های ساختمانی کمی بیشتر از سایر اوقات می‌شود.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات