ترکیه دستور دستگیری ۸۲ پرسنل نظامی را صادر کرد

ترکیه دستور دستگیری ۸۲ تن از پرسنل نظامی مظنون به ارتباط با کودتای نافرجام ۲۰۱۶ را صادر کرده است.
کد خبر: ۹۰۹۱۷۷
|
۱۲ تير ۱۳۹۸ - ۰۰:۱۵ 03 July 2019
|
2071 بازدید

ترکیه دستور دستگیری ۸۲ تن از پرسنل نظامی مظنون به ارتباط با کودتای نافرجام ۲۰۱۶ را صادر کرده است.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری رویترز، آنکارا، فتح الله گولن، روحانی در تبعید و مخالف دولت ترکیه را مقصر آن کودتا می‌داند؛ گولن دخالت در این کودتا را رد می‌کند.

پلیس در عملیاتی در استان ازمیر واقع در غرب ترکیه به دنبال ۴۲ مظنون می‌گشت. این عملیات در ۱۷ استان دیگر ترکیه نیز انجام شد.

خبرگزاری آناتولی ترکیه نیز گزارش داد، مقام‌های این کشور بر این باورند که شبکه گولن از طریق تلفن‌های عمومی با مظنونان تماس گرفته است.

پلیس در استان قونیه به دنبال ۴۰ مظنون باقی مانده شامل سربازان وظیفه است و در ۲۵ استان دیگر نیز این عملیات انجام شده است.

سه سال پس از کودتای نافرجام علیه دولت ترکیه، بیش از ۷۷ هزار تن در بازداشت موقت به سر می‌برند و حدود ۱۵۰ هزار تن دیگر نیز از خدمت در دولت و ارتش اخراج شده‌اند. عملیات گسترده علیه مظنونان همچنان ادامه دارد.

اشتراک گذاری
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
با اخراج بازرسان آژانس انرژی اتمی موافق هستید؟
الی گشت