میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

واکنش دایی به پیشنهاد سرمربیگری‌اش در پرسپولیس

دایی در پاسخ به این پرسش که آیا به نظرش فصل آینده مشکلات لیگ کمتر خواهد شد، عنوان کرد: نمی‌دانم، شما آینده‌نگری می‌کنید؟ وی در پاسخ به سؤال خبرنگار مبنی بر اینکه آیا در لیگ نوزدهم هدایت تیمی را بر عهده خواهد داشت یا خیر؟ گفت: خیر.
کد خبر: ۹۰۸۱۷۶
| |
5476 بازدید
|
۱

علی دایی، سرمربی پیشین تیم فوتبال سایپا نسبت به موضوع احتمال سرمربیگری‌اش در تیم فوتبال پرسپولیس واکنش نشان داد.

به گزارش تابناک ورزشی، علی دایی در حاشیه نشست آسیب‌شناسی لیگ برتر با حضور مربیان لیگ برتری، درباره دلیل شرکتش در این جلسه اظهار داشت: به من گفتند جلسه مربیان است و شرکت کنید، ما هم شرکت کردیم!

دایی در پاسخ به این پرسش که آیا از سوی باشگاه پرسپولیس پیشنهادی به او شده است یا خیر؟ گفت: رها کنید این حرف‌ها را! فعلاً نمی‌خواهم حرف بزنم. سرمربی فصل گذشته سایپا در مورد جلسه آسیب‌شناسی لیگ نیز گفت: جلسه برای برطرف شدن مشکلات مربیان بود و آن‌ها هم مشکلات خود را گفتند. امیدوارم مشکلات‌شان برطرف شود.

دایی در پاسخ به این پرسش که آیا به نظرش فصل آینده مشکلات لیگ کمتر خواهد شد، عنوان کرد: نمی‌دانم، شما آینده‌نگری می‌کنید؟ وی در پاسخ به سؤال خبرنگار مبنی بر اینکه آیا در لیگ نوزدهم هدایت تیمی را بر عهده خواهد داشت یا خیر؟ گفت: خیر. کاپیتان پیشین تیم ملی در ادامه حاضر به پاسخگویی به سؤالات دیگر خبرنگاران نشد و عنوان کرد فعلاً قصد صحبت کردن ندارد.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
|
۱۴:۱۸ - ۱۳۹۸/۰۴/۰۶
نمیدونم چراپرسپولیسی های باغیرت همه فقط ایستاده اند و نظاره گرند که چطورپرسپولیس بخاطرسومدیریت داره داغون میشه؟!
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت