میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

سبد نفتی اوپک 65.79 دلار معامله شد

سبد نفتی اوپک امروز با 26 سنت کاهش 6.79 دلار فروخته شد.
کد خبر: ۹۰۸۱۲۱
| |
3756 بازدید

به گزارش فارس، سازمان کشورهای صادرکننده نفت خام اوپک، در آخرین به‌روز رسانی سایت خود اعلام کرد، هر بشکه سبد نفتی این سازمان سه شنبه با 26 سنت افزایش 64.79 دلار در هر بشکه فروخته شد.

سبد نفتی اوپک روز دوشنبه 24 ژوئن (3 تیر) 65.05 دلار در هر بشکه معامله شده بود.

به این ترتیب، قیمت سبد نفتی اوپک فاصله خود را با بالاترین قیمت این نوع نفت که در ۲۵ آوریل رقم خورده بود، کمتر کرد و این فاصله قیمتی به 9.25 دلار رسید.

 بالاترین قیمتی که برای سبد نفتی اوپک در سال ۲۰۱۹ ثبت شده برابر با ۷۴.۰۴ دلار در هر بشکه است که در ۱۱ آوریل رقم خورد؛ کمترین قیمت این نوع نفت نیز به دوم ژانویه (۱۲ دی) بازمی‌گردد.

سبد نفتی اوپک سال ۲۰۱۹ را با ۵۲.۱۴ دلار در هر بشکه آغاز کرد که پایین‌ترین قیمت این نوع نفت از ابتدای سال جدید به شمار می‌رود.

سبد نفتی اوپک متشکل از نفت سنگین ایران، نفت سبک عربستان، نفت سبک بصره عراق، نفت صحرای الجزایر، نفت اورینت اکوادور، نفت صادراتی کویت، سیدر لیبی، بونی لایت نیجریه، نفت موربان امارات، مارین قطر، مِرِی ونزوئلا، گیراسول آنگولا، رابی لایت گابن، نفت دجنو کنگو و نفت زفیرو گینه است.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات