بازدید 11167
رو شدن پرونده کهنه با تخلف جدید و شکست خورده؛

دست‌درازی ادامه‌دار آقای مدیرکل به اراضی ملی!

مدیرکل استانی که پیشتر در دوران تصدی پست‌های پایین‌تر، بخش‌هایی از اراضی ملی را به تصرف غیرقانونی درآورده بود، در اقدامی جدید، در صدد افزودن بر دامنه تصرفات خود برآمد؛ اتفاقی که موجب شده برخی مصمم به پیمودن مسیر قانونی بازپس‌گیری اراضی تصرف شده توسط وی شوند؛ اراضیِ ملی اما تصرف شده!
کد خبر: ۹۰۸۱۰۴
تاریخ انتشار: ۰۵ تير ۱۳۹۸ - ۱۸:۴۸ 26 June 2019
تابناک اجتماعی -
مدیرکل استانی که پیشتر در دوران تصدی پست‌های پایین‌تر، بخش‌هایی از اراضی ملی را به تصرف غیرقانونی درآورده بود، در اقدامی جدید، در صدد افزودن بر دامنه تصرفات خود برآمد؛ اتفاقی که موجب شده برخی مصمم به پیمودن مسیر قانونی بازپس‌گیری اراضی تصرف شده توسط وی شوند.

به گزارش «تابناک»، در پی بارندگی‌های شدید اخیر و در روز‌هایی که دشت و صحرا در مناطق وسیعی از کشورمان سرسبزتر از همیشه از مردم دل می‌ربود و زندگی زیر پوست محیط زیست شدیدتر از همیشه جریان گرفته بود، در حاشیه روستای «مسعودآباد» از توابع بخش مرکزی شهرستان ازنا (استان لرستان) تنش‌هایی به وقوع پیوست که ناشی از چرای غیرمجاز دام بود.

چرای دام‌هایی که گله دار‌هایی به منطقه آورده بودند و مدعی بودند برای این کار، به دارندگان پروانه چرای دام در منطقه، اجاره پرداخت کرده‌اند و کارشان قانونی است. استنادی که مورد تأیید اهالی روستا نبود و موجب بروز اختلاف میان ایشان و گله دار‌ها شد. اختلافی که به درگیری رسید و به بازداشت شماری منجر شد.

رویدادی که زمینه ساز سر باز کردن زخم‌هایی کهنه در منطقه بود؛ زخم‌هایی که در وهله اول کسی نمی‌دانست به یکدیگر مرتبط هستند و در نتیجه پیگیری پرونده بود که ارتباطشان کشف شد. کشف اسم فردی که مدعی شده بود پروانه چرای دام دارد و بر اساس آن، اراضی منطقه را به شماری گله دار اجاره داده بود؛ اراضی‌ که «ملی» هستند!

موضوع مهمی که موجب شد این پرونده در کانون توجه مسئولان قرار گرفته و خیلی زود مشخص شود فرد اجاره دهنده و حتی اقوام و نزدیکانش از اساس پروانه چرای دام نداشته و ندارند و بنابراین، تخلفی آشکار مرتب شده اند. تخلفی که بعد مهم‌تر آن، وقوعش در اراضی ملی است؛ در منطقه حفاظت شده سفیدکوه که از سال ۱۳۶۹ و بر اساس مصوبه شماره ۱۲۴ شورای عالی محیط زیست این عنوان را یدک می‌کشد.

اتفاقی که واکنش سریع شورای روستا در اطلاع رسانی به مسئولان و استعلام از ایشان در خصوص ادعای داشتن پروانه چرای دام و سپس تعیین خسارت وارد آمده به این اراضی توسط مسئولان پناهگاه حیات وحش سفیدکوه به مسئولان دادگستری و ورود بخشدار و فرماندار به ماجرا و... را در پی داشت و موجب شد گله داران که قصد مقاومت و باقی ماندن در مراتع سرسبز منطقه را داشتند، مجاب به ترک این اراضی ملی شوند.

اتفاقی که نقطه پایان ماجرا نبود، چون اهالی روستا به این باور رسیده بودند که اجاره دادن اراضی ملی، بخشی از نقشه‌ای وسیع برای تصرف بخش‌هایی از این اراضی است. اتفاقی که پیشتر در روستا به وقوع پیوسته بود و عامل رقم زدن آن نیز کسی نبود، جز همان فردی که بخشی از منطقه حفاظت شده را به گله داران اجاره داده است؛ همان فرد مسئول و با نفوذی که اصالتا اهل همین خطه است و در سمت مدیرکل در اداره‌ای در استان مجاور سکونت دارد.

مدیری که نامش در تمامی مستندات پرونده و اظهارات اهالی منطقه درج شده و جالب اینکه اتفاق اخیر موجب شده یکی از اقداماتش در سال‌های گذشته نیز مورد موشکافی و توجه دوباره همگان قرار گیرد. رویدادی که به نوعی مشابه اتفاق اخیر است؛ با این تفاوت که فرد مورد اشاره در آن زمان سمت پایین تری داشت و توانست به مدد امتیازات ناشی از سمتش، بخشی از اراضی ملی را زیر کاشت درختان مثمر برده و به این شکل به نفع خود مصادره نماید!

کاشت انواع درختان میوه در محدوده ثبت ملی که در آن زمان هم با واکنش اهالی روستا مواجه شد و حتی پیگیری‌های سازمان‌های منابع طبیعی و محیط زیست را هم به دنبال داشت، اما در نهایت به دلایلی خاص راه به جایی نبرد تا این فرد توسعه متصرفات را در دستور کار قرار داده و اقدام به انحراف آب از آبشخور حیات وحش منطقه به سمت استخری که برای آبیاری درختانش احداث کرده بود، نماید و اعتراض اهالی به این اقدام را هم ندید بگیرد.

مدیرکلی که ظاهرا پیروزی هایش در آن ماجرا مجابش کرده بود تا بخش دیگری از منطقه را به چراگاه تبدیل کرده و این بار به این وسیله اراضی‌ را به تصرف خود درآورد که ناکام ماند. ناکامی‌ که ممکن است ادامه دار شود چراکه شماری از اهالی منطقه شکایتی را در دستور کار قرار داده اند که اگر با همراهی مسئولان مواجه شود، ممکن است به خلع ید وی از زمین‌های تبدیل شده به باغ در اراضی ملی منجر شود؛ زمین‌هایی که هنوز نقشه‌های منطقه حفاظت شده نشان می‌دهد اصالتشان چیست، ولو استخر آبیاری و درختان چندین ساله میوه ظاهرش را متفاوت نشان دهد!

در پایان گفتنی است، «تابناک» آمادگی دارد توضیحات مسئولان در خصوص این پرونده و تخلفات صورت گرفته در سال‌های گذشته در این منطقه حفاظت شده و چرایی پیگیری نشدن آن را دریافت کرده و منتشر نماید.

تور تابستان ۱۴۰۳
آموزشگاه آرایشگری مردانه
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۵
در انتظار بررسی: ۲۰
انتشار یافته: ۲۱
قانون رابراي كي گذاشتيد اقاي ريسي جلو ابن افرادبايدبگيرد
چرا مسولین ،و سایتهای خبری نام متخلفین ،و دزدان ،و رانتخواران را مخفی نگه میدارند ؟ در صورتیکه افشای نام مفسدین ،و متخلفین خود موجب بازدارندگی میگردد ؟،،
این مملکت کی میخواهد صاحب قانون شود شاید هیچ وقت. خدا میداند و بس
جای مسئولین استان خالی .جرم اگه مشهوده که باید اسم و رسمشون هم اعلام بشه تا همه ملت این رانت خوار رو بشناسند.
بابا طرف مدیر شده برای همین کارا دیگه....
هر آنکو که داردو تواند فزونی خورد
کسی که ندارد و نتواند همی بنگرد
خلاصه هرکس باندازه مال مقامی که دارد، به مملکت و مردم و محیط زیست آسیب وارد کرده و غارت و تملک می کند!!!!
علت اینکه عده ای دنبال پست و مقام و وزیر و وکیل شدن هستند و شعار خدمت کردن و نوکر مردم بودن میدهند در واقع دنبال تصاحب مراکز قدرت هستند تا بتوانند بوسیله آن بیشتر چپاول کنند.در واقع امر اینان تشنگان قدرت و ثروتند نه تشنگان خدمت!!!!
فکر میکردم کل ایران را برادران متدین وبا ایمان خورده اند نگو چند منری مانده است .خدا قوت.ای مردان خدا
روزی نیست که در خبرگزاری ها اختلاس و فساد مالی جدیدی افشا نشود

خدا هم از ایران ناامیده . اینهمه فساد !!!! چه خبره اینجا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مشکل اصلی این مملکت وجود مدیران ناپاک و پاکان غیر مدیر در راس امور است. تعهد و تخصص دو عنصر مفقود در مدیریت
حرف حساب جواب ندارد و قوه قضائیه باید با تمام قدرت جلوی این مسئول را بگیرد و دستش را اراضی ملی قطع نماید و آن مسئول را به زندان بیندازد
خب این مرد اسم و نشان نداره؟؟ اگه داره و مدرکتون محکمه چرا اسم و فامیل بازی میکنید؟ یا که تسویه حساب شخصی در میان هست؟
اونوقت قوه قضاییه دقیقا کجاست مگه این قوه مستقل نیست؟!!
از مراتع روستاهای شهرستان آق قلا. در گلستان هم پیگیری کنین چون تبدیل به گلخانه و انبارهای بزرگ ش کدهایی مانند مینو شده یا روستای زیارت نیز وسط جنگل دارن چند طبقه میزنن
راستی فقط باید تعداد کارهای د ست انجام شده رو بگیم بهتره چون خلاف قوانین خیلی زیاده و نمیشه همه رو گفت
مانند تابناک که نظرهای منو سانسور میکنه همیشه البته چای شکر دا ه که همون کم رو نشون میده دمت گرم تابی جون
نام این گونه افراد را ذکر کنید اگر ادعا درست باشد که اعتراضی ندارند و اگر غلط باشد فرصت برای دفاع بدهید و عذرخواهی کنید
فقط خلع ید میشه؟ جرمش چی میشه؟؟ دلایل خاص چی بوده؟
اسم نداره این مدیر کل؟ مدیر شدن مصونیت قضایی میاره ؟ همین کارهارو میکنین که مجرمای در حد مدیر کل با خیال راحت بخور بخور میکنن! چون میدونن اگه حتی تو خبر گزاری هم بره کارشون ولی اسمشون در نمیره!!! خب چرا؟؟ امام معصومن؟
چند روز پیش یه خبر رفتین واسه ۴۰۰ متر مربع فقط!! یعنی تصرف ۲۰ متر در ۲۰ متر از اراضی!!!
شما هم میترسید اسمش را بیارید؟
ظاهرا این کار در همه کشور توسط مدیران مربوطه انجام شده است
چه باید کرد؟
پس انشاله به متصرفات ساحلی که موسسات و سازمانها گرفتن، جنگلها و دشتهایی که فروخته شده، جنگلی که طی دو دهه نصفش رفته یعنی فروحپخته شده ارتفاعات شمیرانات و البرز و فیروزکوه و ... بپردازید.این قصه سر دراز دارد.
خوانین قدیم با انقلاب اسلامی از بین رفتند
خوانین جدید در گوشه و کنار مملکت با سوء استفاده از موقعیت خود سر برمیآورند
اگر با اینها بر خوردنشود آرام ارام ارباب ورعیتی و خان وخانبازی و ارباب ونوکری شصت سال پیش که هم سن و سالهای ما بیاد دارند تجدید میشود
بنام
خدا
ایجاد باغات مثمر دلیل بهتر برار آبادانی و حفظ منابع طبیعت و افزایش اشتغال و خودکفایی دارد
لذا بحث اجاره برای چرای دام و احداث باغات دو مقوله جدا از هم است
ظاهرا خبر متحوای شیطنت دارد و هدف حفظ منافع طبیعی در آن معلوم نیست
کی؟ کی؟ کجا؟ چقدر؟ چه مقدار؟ کدام استان؟ کدام دستگاه؟ چه سالی؟ توسط چه کسانی؟ ...... و سایر مجهولات دیگر.
برچسب منتخب
# حمله به کنسولگری ایران در سوریه # جهش تولید با مشارکت مردم # اسرائیل # حمله ایران به اسرائیل