میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

توضیح‌مسکو‌درباره‌مذاکره‌با‌واشنگتن‌و‌تل‌آویو‌و‌منافع‌تهران

کد خبر: ۹۰۶۸۲۲
| |
8169 بازدید

توضیح‌مسکو‌درباره‌مذاکره‌با‌واشنگتن‌و‌تل‌آویو‌و‌منافع‌تهران

دبیر شورای امنیت فدراسیون روسیه می‌گوید این کشور در گفت‌وگوهایش با رژیم صهیونیستی و آمریکا، منافع ایران را در نظر می‌گیرد.

به گزارش «تابناک» به نقل از فارس، «نیکلای پاتروشف» دبیر شورای امنیت فدراسیون روسیه روز پنج‌شنبه گفت: این کشور در مذاکراتش با رژیم صهیونیستی و آمریکا منافع جمهوری اسلامی ایران را مد نظر قرار می‌دهد.

بنا بر اعلام سفارت روسیه در فلسطین اشغالی، وی که قرار است به زودی در شهر قدس اشغالی با همتایان اسرائیلی و آمریکایی خود دیدار کند، گفته است: «ایران به دعوت دولت مشروع سوریه در این کشور حضور دارد و مشغول مبارزه با تروریسم است. بنابراین، قطعا ما منافع ایران را در نظر می‌گیریم.»

پاتروشف افزود: «ما این واقعیت را درک می‌کنیم که منافع کشور‌ها جهت‌گیری‌های متفاوتی دارد. طرف روسی منافع ایران را در نظر گرفته و آن را در معرض توجه طرف‌های اسرائیلی و روسی قرار می‌دهد.»

گفته می‌شود سوریه مهمترین موضوع مورد بحث در دیدار میان پاتروشوف و همتایان او خواهد بود. برخی منابع مدعی شده بودند که واشنگتن و تل‌آویو تلاش می‌کنند مسکو را از تهران دور کنند، اما یک مقام روس این موضع‌گیری را «مضحک» توصیف کرده است.
میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات